onsdag den 22. juni 2011

Sorry, vi roder!

De sidste par aftener har jeg brugt på at rode. Eller rydde op faktisk! Min kæreste overraskede mig i mandags da jeg kom fra arbejdet. Han havde købt, samlet og opsat den reol, og det møbel, som jeg har ønsket mig længe. Det er godt nok ikke HAY Reolen, som jo ville være det fedeste.... men den er fra Jysk er virkelig også ganske fin og praktisk når nu jeg sparer sammen til andre sager lige nu.

Vi har boet her i 6 mdr. nu, men kontoret har bare været et stort roderum. Og i min kaotiske hjerne giver det ikke ro til at arbejde eller fordybe sig, som ellers er meningen på et kontor. Nu er alles in ordnung. Næsten. Vi roder stadig en del, men jeg har så småt fået tømt de sidste papkasser, smidt papirer og sager ud så der efterhånden bliver fint og ryddeligt. Jeg fik også sat mine nye knage fra Lagerhaus op på døren og min GrünBag er blevet omdøbt fra papirskraldespand til gavepapirsholder. Det tegner snart til at blive et ganske fedt kontor!

Sikke en fed følelse.... Elsker når rum er funktionelle og lækre på en gang! Hvordan mon din kontorplads ser ud?

7 kommentarer:

 1. Det ser bare godt ud. Vores kontor roder noget så grusomt for tiden. Vi har rykket rundt derinde og har nu en stor rumdeler der ikke passer ind.

  SvarSlet
 2. Alt for mange pc'er på bordet, da manden mener jo flere MAC jo bedre. Jeg kan godt forstå dit ønske omkring HAY reolen. Jeg elsker HAY!

  SvarSlet
 3. Årh mange MAC... det lyder som en drøm Maria! Jeg har ingen MAC, men har netop lavet en opsparingskuvert hvor jeg skal spare op til en ny computer!

  Malene, den rumdeler skulle jeg da ha købt af jer så!

  SvarSlet
 4. Funksjonelle og lekre på samme tid, akkurat sånn som jeg elsker dem også! Gratulerer med ny orden :)

  SvarSlet
 5. det ser vel nok fint ud, jeg er også ret vild med HAY reolen, men den du har fået er også en pæn enkel ramme om gode bøger og fine ting. Jeg er desværre ikke den lykkelige indehaver af en flot kontorplads.

  SvarSlet
 6. @ Tak Bringebær! Dejligt med orden...

  @ Heidi, ja den HAY reol er vidunderlig. Måske vi kan få grupperabat hvis vi finder 100 bloggere og køber samtidig. haha... det er mit første kontor også - og jeg elsker det! Dejligt med et frirum til kreativitet og en smule rod.

  SvarSlet
 7. Vores rumdeler har kun 6 rum, så den du har købt er meget større og mere praktisk. Men du måtte ellers gerne :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...