torsdag den 9. juni 2011

Tilbage fra verdens ende...

Jeg har det som om, at jeg har været ved verdens ende. Jeg har været 9 dage i Skotland og det meste af tiden var vi så øde steder, at der kun var ensporede veje og flere får end mennesker. Det er facinerende og skæmmende på en gang. Mest fordi der virkelig er meget tryghed i, at have Netto eller 7eleven lige om hjørnet. Men hvis man bor på en ø i det skotske højland så har den lokale købmand måske kun 1 agurk, 4 gulerødder og lidt løg på hylden. Men hold kæft hvor er Skotland bare smukt, smukt og smukt. Med bjerge i massevis, søer, dyr og barsk natur. Jeg har spise masser af pies, fået smagsprøver på "livets vand" (aka whiskey) og kørt flere hundrende miles i "den forkerte side af vejen". Jeg har været totalt offline uden internet og mobilforbindelse. Dejligt udfordrende når man er vant til et virtuelt liv!

Nu vil jeg pakke min kuffert ud, se på billeder og så er jeg snart klar med flere blogs om rejseoplevelser og mad!

Er der sket noget spændende i blogland i mit fravær?!

8 kommentarer:

 1. Lyder som en fantastisk ferie - og ikke mindst sundt, nu den har stået uden virtuelle forstyrrelser.

  Tak for din søde fødselsdagshilsen - søde ord varmer altid. Min tænkepause er ovre, I STAY!

  SvarSlet
 2. Årh ferie, bare det var mig. Det er jo altid dejligt at komme hjem til computeren igen, men det må være med ny energi efter al den natur:)

  Ved ik' om det er sket så meget... vi har talt om at lave en ny header... ;)

  Ditte

  SvarSlet
 3. Dejligt at have dig tilbage fra verdens ende. Jeg glæder mig til endnu mere billedspam.

  SvarSlet
 4. @ Maria: Jubiii! Det er jeg seriøst glad for at høre! Good news...

  @ Ditte: spændende med ny header, den glæder jeg mig til at følge. Jeg tænkte sådan på de indlæg i har haft om Glasgow i forgårs da jeg var der. Ville ønske jeg havde skrevet noter til mine dage der, for det var ikke meningen, at vi ville nå der forbi også, men det kom vi! Ku ha været fedt med insider tips...

  @ Malene, du skal nok få riiigeligt med billedspam fra turen!

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage!! :D

  Glæder mig til at høre mere om turen!!

  SvarSlet
 6. Ej hvor fedt, at I også nåede Glasgow, men ved nu ikke hvor mange insider-tips jeg har -tror vi så en del af det 'normale'...

  Header er indtil videre kun blevet ved snakken, men der tænkes;)

  Ditte

  SvarSlet
 7. Fine ende billeder!!
  Åh jeg længes efter at komme på tur, men det eneste der får en tur er mine tænder.. Det summer vist op hvad der sker hos mig.

  SvarSlet
 8. @ Ditte, Glasgow var cool af en skotsk storby at være ;)

  @ Fasterfis, jeg kender godt tur længslen, den er der tit hos mig! Ohh jeg føler med dig og dine tænder. God bedring!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...