fredag den 1. juli 2011

Fotografiske finurligheder

Jeg ELSKER at tage billeder! Og i 2 måneder har jeg haft en fotoudstilling i det nordjyske. Den flytter nu for 3. og sidste gang. De næste par måneder hænger billederne på Terndrup Bibliotek. Derudover har jeg jo også været nødt til, at lave en fotoblog [F]art Art så jeg kan "komme af med" alle de fotografiske finurligheder! Jeg vil så gerne blive meget bedre til alt det tekniske - også at redigere mine billeder bare lidt. Ambitionerne er store. Indsatsen minimal. Jeg er en fotografisk tryghedsnarkoman. Jeg VED jo, at jeg kan tage smaddergode billeder med mit lomme digitalkamera. Men jeg har jo fået det vildeste Nikon D3100 i fødselsdagsgave af min kæreste og NU skal jeg altså snart ud af comfort zone så jeg kan udvikle mig og lære at anvende det nye kamera snart!

Undskyldningerne har været mange: det er meget større og sværer at have med på farten, jeg har ikke programmet på min computer, jeg har kun arbejdscomputer og kan ikke installere hvad-som-helst, etc. MEN NU sværger jeg, at jeg i denne weekend skal have gang i de fotografiske finurligheder med Mr. Nikon. I can do it!!!

Har du også "out of comfort zone projekter" som du ikke kan få taget hul på?

2 kommentarer:

  1. Altså hvis det lykkes at få en stand, så skal jeg jo have min kræmmerdebut i morgen og det betyder altså at bryde nogle grænser, for jeg er i virkeligheden mega genert ;)

    SvarSlet
  2. Du er da den vildeste kræmmer, Malene! Ihvertfald på købersiden... jeg sidder lige og skal google det marked for at overveje om jeg skal på en lille lørdagstur til Viborg idag ;) Håber du får din stand! Glæder mig til at få en update...

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...