fredag den 29. juli 2011

Hvad brænder du for?

Jeg tumler lidt med tanken om, at konceptet for min blog måske bør være mere afgrænset og at jeg måske favner for bredt. Jeg brænder virkelig for mange forskellige ting: madlavning, opskrifter, boligindretning, design, rejser, oplevelser og meget andet... Vil blive så glad hvis du vil give mig konstruktiv og ærlig feedback på Brændstof: hvad er godt? Hvad kunne bliver bedre? Hvilke indlæg synes du, er mest interessante? Hvad er kedeligt eller irrelevant? For lange indlæg? For mange billeder? Hvad tænder dig og hvad brænder du for?

Jeg vil jo så gerne holde dig til ilden og tiltrække nye læsere omkring bålpladsen - så hjælp mig med at sætte fut-i-fejemøjet, tak  =)

9 kommentarer:

 1. Faktisk, så kan jeg godt lide at din blog spænder vidt og handler om lidt af hvert. På den måde, viser det jo noget om personen bag og gør det, synes jeg, mere personligt end hvis det kun er en modeblog/madblog/fotoblog etc.

  Jeg kan da rigtig godt lide dine tattoindlæg - men jeg kan også godt lide dine fotoindlæg, madindlæg - og hverdagsindlæg. Så for min skyld synes jeg ikke du skal ændre noget, men blot blive ved med at være den supercool blogger du er :)

  SvarSlet
 2. 1000 tak for din feedback! Det er virkelig fedt, at få en tilbagemeldning og en ærlig mening... det giver stof til eftertanke uanset hvad! TAK!

  PS. jeg har lige sat link til din blog fra min blogliste :)

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt lide din alsidighed. Jeg holder nok mest af hverdagsindlæg og dine fotos, men jeg bliver jo samtidig top inspireret af dine madeventyr. Jeg ville nok i bund og grund nødigt undvære noget af det, men det er jo dig der er forfatteren :)

  SvarSlet
 4. jeg vil heller ikke undvære noget. jeg synes, det hele er godt & inspirerende på hver sin måde. det eneste jeg overvejer er, om man ku' gøre layoutet mere indbydende med større billeder eller lignende? :)

  SvarSlet
 5. Selv om min tilstedeværelser er meget meget dårlig pt, vil jeg alligvel lade min kommentar komme her.
  Jeg synes din blog er super alsidig, hvilket jeg virkelig synes er interessant. Idet emnerne er så bredt, viser jo også mere af hvem hende den skønne Marian er - så fortsæt i BRÆNDSTOF ånden. Det er jo dig :-)

  Sjovt nok har jeg selv tænkt samme tanker, efter en STOR oprydning på bloggen vil jeg koncentrere mig fuld ud kun for boligindlæg. Det er jo det jeg brænder for.

  Jeg synes det er vigtigt man gør det som føles mest rigtigt, og gør det som er "mig".

  Håber du får en dejlig weekend Marian. KH

  SvarSlet
 6. Tak for jeres input og dejlige kommentarer. Det varmer helt ind i mit øko-hjerte... jeg vil tage alt til mig og tænke over det i fremtiden! Tak tak tak

  Og god søndag til jer alle!

  Klem Marian

  SvarSlet
 7. hov min kommentar er blevet væk, Nå men jeg skrev at det er din spændvidde der gør jeg bliver ved med at vende tilbage! Og keep the pics comming!

  SvarSlet
 8. Det er jeg glad for at høre Pernille =) Og det får du tak for! Jeg er nu overbevist om, at jeg ikke KUN skal være f.eks. madblogger ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...