mandag den 25. juli 2011

Kære København // Five + Six

De sidste feriedage i København bød på regn, regn og så lige lidt mere regn! Derfor blev dagene brugt indendøre på snak, shopping, kaffe, billiard og andre ting i hyggeligt selskab. Nu er det mandag igen, men jeg er stadig helt glad efter de mange gode ferieoplevelser.

//
Gåtur gennem Carlsbergs fine bygninger og de store elefanter er altid hyggeligt. Selv i regnvejr.

// Kaffe, smoothies og magasinlæsning på
Kaffeslabaras'en ved Enghaveplads 11. Måske nok et nyt favoritsted hos mig. Service og gæstfriheden er i top samtidig med at cafeen oser af god stemning, fede træstubbe som stole og LPer med hyggeligt musik.

// Shopping på Istedgade. Jeg skal altid tjekke udvalget ud i Girly Hurly, Done Ya Doll, Rude og de øvrige små butikker, der bugner af fristelser.

// Smørrebrødsfest på Restaurant Puks ved Vandkunsten 8. Min veninde har vundet Miss Piggy-titlen til Krøghers Haves kitchede grisefest - og præmien var et gavekort til et paradis af smørrebrød! Vi spiste de lækreste, danske klassikere i timevis. Smørrebrød skal man bestemt ikke kimse af.... trillede mætte og glade fra Puks.

// Billiard og kolde øl på La Copa mellem Nørrebro og Frederiksberg i festligt fredagsselskab.

//
Lang køretur hjem...

Det var den ferie! 1000 tak til København, søde venner, glade veninder, sjove oplevelser, afslapning, fotominder og alt det andet, som hører sig til en fed ferie :) Og for jeres mange gode ideer til hvad KBH byder på af gode, særlige oplevelser! 

5 kommentarer:

 1. Altid dejligt med en Københavner-tur - ærgerligt der er så langt hjem :)

  SvarSlet
 2. Fik du nogle gode ting med hjem fra de små, hyggelige butikker?

  SvarSlet
 3. @ Mette, Fra Aalborg synes jeg det er en smuttur til KBH - også fra Karup, men kun hvis man flyver! Når man er i bil alene og der er sommerferietrafik, så er turen virkelig lang!

  @ Malene, jeg har lidt sager med hjem. Tror hellere jeg må opsamle alle mine små indkøb i en blog i den her uge. fine sager.. og gaver til de andre!

  SvarSlet
 4. Det lyder virkelig som en dejlig ferie du har haft. Glæder mig til at se hvad du har shoppet :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...