torsdag den 21. juli 2011

Kære Sverige // Three + Four

De sidste par feriedage har jeg været på svensk grund - og ikke mindst i svensk hav- og regnvand! Med retur har jeg kameraet fuld af fine billeder, maven af dejlig mad og lommebogen med notater om de gode oplevelser.

// Design Outlet i Höganäs nord for Helsingborg. Jeg købte et par glas til samlingen og en æstetisk mælkekande i isblå. Haps!

// Kallbadhuset ved Hotel Skansen i Båsted hvor vi har været på spaophold. Det blev til mange dukkerter i det 19 grader kolde vand. Men der var også opvarmet bad og sauna når vi kom op af havvandet.

// Smuk aftenmenu på Restaurang SAND ved hotellet, der var en del af spapakken. Alt var velsmagende og lækkert. Vi spiste uden for med udsigt til Kallbadshuset og vandet.

// Bossa Nova agtigt strandfest til midnat i Båstad. God stemning for alle aldersgrupper, smuk udsigt, mild og lys sommeraften og skønne Caprihinas fra bambusbaren.

// Drivvåd regnvejrsdag i Malmö med shopping ved Davidshalltorget og ved Trianglen med obligatorisk tur i Lagerhaus. Den våde indkøbstur krævede sushifrokost fra Hai ved Davidshallstorget og eftermiddagskaffe med cheese cake ved Lilla Torget.

Udover vejret var der et par svenske "nitter": vi måtte betale 150 kr. i entré for at komme på diskodasko Pappa's Bodega i Båsted, som slet ikke var nogen fest. Overhovedet! Og vi måtte betale 70 + 50 kr. for parkering i Malmø og alligevel fik vi en P-bøde?! Hmm... ØV!

2 kommentarer:

  1. Øj, jeg må spørge; Var det Mumistel på det outlet der?????

    Den der badeanstalt ser fantastisk ud! Hyggelig og rar!

    SvarSlet
  2. Der er vildt mange mumi-kopper, tallerkner og vist endda også gryder på outlettet i Höganas. Hvis du er samler er det det helt rette sted at smutte forbi!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...