lørdag den 2. juli 2011

Lækker, lærerig lørdag

Dagen startede med det lækreste, nybagte myslibrød. Så et smut til Herning for at se på lækkert design - jeg jagter stadig barstole til mit køkken og skulle lige tjekke et par HAY versioner ud! Eftermiddagen blev brugt i selskab med mit kamera, en lærerig foto DVD og notatbogen. Har lovet mig selv, at jeg NU skal blive bedre til at bruge mit nye NIKON kamera og lære både teknik og div. funktioner... Nu har jeg netop fået den møreste oksemørbrad, rødvinssauce, Yorkshire pudding og spidskålssalt med melon og gedeost! Uhmn... alt i alt en rigtig lækker lørdag!

Hvordan har din lørdag været?

Jeg glæder mig vanvittigt til i morgen hvor jeg har en lille søndags surprise til jer her på bloggen... der sker noget nyt med brændstof! Stay tuned!

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn dag :D Jeg har også leget med kamera ;)

  Uh, er spændt på overraskelsen! :)

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se din surprise - nåede du alligevel til Herning? Håber du fandt lidt Hay du kunne bruge. Jeg brugte ingen penge, men drømmene er igang til når huset er solgt og vi får nyt hjem. Jeg kan mærke det bliver en rigtig dyr omgang.

  God søndag uden for meget sol her i det jyske..

  SvarSlet
 3. Så er overraskelsen afsløret! Alex er den nye gæsteblogger, der skal være med til at spice brændstof lidt op!!!

  @ Maria, jeg nåede til X-act og kiggede på Hay barstolene. Fed butik! Jeg kiggede efter dig men mon ikke du allerede var smuttet derfra da jeg endelig kom til Tjørring ;)

  SvarSlet
 4. FEDT du nåede X-ACT. Jeg var også kun på kig, kig koster jo gratis :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...