onsdag den 13. juli 2011

Lucky Cat

En kæmpe vinkekat er netop flyttet ind hos mig på mit hjemmekontor! Den nye Lucky Cat er en (meget) forsinket julegave fra en kammerat, der vist nok måske har købt den i Kina engang. Tror den var tænk som lidt af en hadegave, men desværre for ham er jeg helt vildt med vinkekatten.... smuk i guld og med masser af grønt glimmer, der gerne smitter lidt af hvis man rører ved den. Og den vinker konstant med en lille lyd, der minder om gamle hjem, hvor der kun kan høres tik tak for kukuret. Men jeg har læst, at alt det vinken betyder Good Luck = sucess og penge... keep waving missy! Æskerne er manostiles og også spritnye. Endnu en betænksom gave fra et par lovely ladies. Hvor er jeg bare heldig, at være omgivet af søde, betænksomme mennesker, der giver gode gaver uanset om hensigten er, at give mig noget pænt eller grimt! Jeg bliver jo glad for det hele...

6 kommentarer:

 1. Åhhh jeg elsker vinkekatte, har også tre permanent tegnet på kroppen :)

  Det betyder endnu mere held når man har får en vinkekat foræret, i stedet for selv at købe den :)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt med gaver der glæder. Jeg synes også den er bedårende.

  SvarSlet
 3. Ejjj vil du ikke afsløre din øvrige vinkekatte som kropskunst! Det vil jeg supergerne se... så nemlig cool ud med den på benet ;) Fedt, at der er happy hour på heldet fordi at jeg har fået min vinkekat i gave!

  @ Malene, det er nemlig virkelig skønt med gode gaver - jeg bliver altid toptaknemmelig...mon du fik gaver fra din kæreste spændende-rejse?!

  SvarSlet
 4. Det bliver først når der er sket lidt mere (lige nu står den på sommerstandby), men kan afsløre at de er i samme stykke som den jeg viste, faktisk helt identiske. De sidder rundt om en trehovedet elefant :)

  SvarSlet
 5. Deet lyder Så vildt... forstår godt med sommer standby, selvom vejret hverken er til strand eller sol! Glæder mig til at høre mere..

  SvarSlet
 6. Er også meget spændt på den endelige udgave :)
  Skal på solferier den næste måned såååå...selvom det er svært at skulle vente på :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...