onsdag den 27. juli 2011

Små, fine feriekøb


Når det regner i ferien bliver man nødt til at søge ly f.eks. i butikker. Jeg er lidt dårlig til at shoppe tøj til mig selv, men jeg er udemærket til at købe gaver til andre, boligguf og småting til køkkenet. Selvom jeg var til gode udsalg i både Normann, Urban Living og div. tøjbutikker, så blev det mest til små feriekøb i Købehavn, Malmö og Höganäs:

// Den grønne syltebog - en klassiker, man SKAL eje. Det siger min mor. Og til den nette sum af 30 kr. har hun nok ret. Jeg laver gerne marmelade, chutneyer og relish selv. Den svenske bagebog kunne jeg ikke stå for. Er stor fan af svenske kanelbullar m.m.

// Robotpude fra Fermliving fundet i Malmö til gode, svenske penge. En gave til min 3årige nevø, der ELSKER maskiner og seje robotter.

// Dejlige små ting til køkkenet fra Lagerhaus: flødeskumspose, mini-rivjern og muffinsforme med det bedste budskab + mini-magneter til foto spas til min veninde + endnu en fin robot til nevøen.

// Øko-ansigtsvask fra Body Shop certificeret af EcoCert. Dejlig duft, blødt skum og specielt egnet til 30er hudpleje. Normalt er jeg til Madaras skumvask, men denne er også skøn!

// Elastikmappe fra Lagerhaus, som jeg slet ikke kunne leve uden. Manglede opbevaring til mine onde, onde planer jo....

// Finsk æstetik når det er smukkest. Iittala mælkekande og flere vandglas til samlingen.

Derudover købte jeg løbetrøje til min kæreste + et postkort med et skellethovede fra National Museet. Jep, i know... alt i alt måske en masse mærkelige småkøb. Men jeg er glad for det hele, selvom det ligner på billederne,at jeg bare har købt skørt legetøj!

Har du fundet fede ting på udsalg eller gjort gode feriekøb?

2 kommentarer:

  1. Fede ting du har taget med hjem. Jeg er personligt vild med robotterne og med muffinsformene, som retfærdiggør, at man tager en mere ;)
    Jeg skal hente en ny arbejdstaske på posthuset i morgen. Den var kun sat lidt ned, men jeg måtte bare eje den, og så havde jeg faktisk brug for en ny :)

    SvarSlet
  2. uhh glæder mig til at se din taske! Jeg mangler også en arbejdstaske, men synes tit de er alt for dyre eller for klodsede. Svær balance...

    Det er meget smart med kageforme med opfordrende budskaber. Nu mangler jeg vist bare at få bagt noget til dem ;)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...