mandag den 4. juli 2011

Søndags-skyggeri

Så blev det tid til, at mine tattoo streger på inderarmen skulle skygges og dermed få lidt mere form og udtryk! Jubii!  Jeg synes selv, at jeg var topsej for det var bestemt ikke smertefrit trods alt. Er både stolt af det nye kropskunst og glad for, at min inderarm ikke bare er streger længere. Det er så fint, så fint! Og jeg er især stolt af, at min kæreste er så dygtig til sit arbejde! Her er work-in-progress glimt fra søndags-skyggeriet (vældig romatisk kærestetid, ikke?! ha, ha):

#1 Før billede. Stadig afslappet i ansigtet.
#2 Min kæreste arbejder koncentreret på skellethovedet nær albuen. Shit det gør nas!
#3 Pause næsten midtvejs. Lidt rød i ansigtet og med trætte øjne. Jeg har lyst til en is!
#4 Resultatet efter 3 timer. Vi mangler stadig et par timer på bagsiden af armen, men det er nok for i dag. Pyhh...

4 kommentarer:

 1. Aaav! Rigtig søndagshygge med manden ;) Er virkelig imponeret - glæder mig til at se det færdige resultat!

  Er i øvrigt også spændt på Spicy Sundays! :D

  SvarSlet
 2. Ohh den bliver virkelig fin. Glæder mig til at se det endelige resultat :)

  SvarSlet
 3. Wauw, du er sej og modig. Har motivet en historie?

  SvarSlet
 4. Man tak alle 3! Der er ikke større mening eller tanker bag motivet. Jeg ville bare gerne have et dameansigt og flere frangi pangi blomster, som er min yndligsblomst fra dengang jeg boede i Australien. Resten har min kæreste fået lov til at stå for på bedste kunstneriske vis =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...