fredag den 15. juli 2011

Svensk spa, ferie og KBH venindetid!

Jeg er ved at pakke til en uges ferie. Endelig! Som du måske ved, så går turen til Kbh (TAK for alle de vidunderlige tips og insider fifs her). Jeg glæder mig vanvittigt til at have masser af venindetid, tid til kaffe, gåture, oplevelser og ikke mindst tid til, at jeg skal nyde en omgang svensk spa på Hotel Skansen i Båstad nord for Helsinborg. Satser også på, at vi skal udforske Malmø og flere steder på ruten til spahotellet fra Kbh.

Nu skal jeg pakke, på bib og låne lydbøger til køreturen og måske købe et par gaver til mine veninder, som jeg virkelig har savnet at hænge ud med...

Hvad byder din weekend eller ferie mon på?

3 kommentarer:

 1. Hvis jeg kunne, så gemte jeg mig i din kuffert.
  Vi skal flytte lidt om på kontoret i morgen, og så skal vi have gæster søndag. Ellers går vi og leger lidt med tanken om måske at pakke teltet i bilen og køre ud i landet (hvis vejret bliver bedre).
  Ha' en dejlig uge.

  SvarSlet
 2. Jeg har pakket i en stor IKEA pose og der er altid plads til en til... kom med, kom med :)

  Lyder hyggeligt med kontorprojektet og så er gæstetid jo ALTID rart. Hvis I er til friluftslivet, så kan man jo overnatte i sådan nogle bioakker eller shelters i Rold Skov ved Store Øksø....

  SvarSlet
 3. Hvor er du sød. Havde jeg set dit svar før nu, så kan jeg ikke garantere, at jeg ikke havde taget imod tilbudet :) Glæder mig til at se billeder.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...