torsdag den 4. august 2011

9 ugers fotoprojekt

Den iderige, kreative og inspirerende Linn Katarina har søsat et vildt sjovt fotoprojekt som jeg er med i. Hver uge i 9 uger har vi et tema, som alle i gruppe skal fortolke i fotografier. Temaerne er meget forskellige - og det samme er fortolkningerne. Jeg elsker den slags udfordringer, der sætter min kreativitet og tankevirksomhed igang. Samtidig en god mulighed for, at jeg kan øve mig med det nye Nikon. Ved udgangen af ugen uploader vi alle vores fortolkning af temaet i en fælles flickr-gruppe....

Kig forbi 9 Weeks summer edition og se de mange billeder. Jeg tror faktisk godt, at der må være flere med hvis du trænger til en sjov fotoudfordring her i sommervarmen....

5 kommentarer:

 1. Det var da en drøn god ide. Det glæder jeg mig til at følge.

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød, der skriver så fine ting! Jeg bliver virkelig glad!

  Og selvfølgelig må det rigtigt gerne være flere med, hvis nogen har lyst! Det havde bare været sjovt!

  SvarSlet
 3. @ Malene - vil du ikke være med??

  @ Linn, de fine ord er berettiget! Jeg er bare glad for, at du har taget initiativ til fotoprojektet :)

  SvarSlet
 4. Det kunne da godt tænkes, men jeg er altså lidt en Flickr nybegynder, hvor læser man mere om hvornår det starter osv?

  SvarSlet
 5. hmmm.. jeg er også helt ny på flickr! Men det er forholdsvist nemt at oprette en profil, uploade fotos og blive medlem af en gruppe. Jeg har heller ik fundet ud af hvordan man laver gallerier, etc. Men kast dig ud i det Malene. Kunne være så sjovt hvis du også var med...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...