søndag den 28. august 2011

En dag som dommer ved DM i grill


Grill og skybrud er bare ikke de bedste venner. Men sådan skulle det være til DM Grill i år. Der er ingen tvivl om at de hold som deltog havde sin sag for. Vi startede ud med fiskekategorien. Holdene kunne vælge mellem lyssej og laks. De fleste havde valgt laks! Det var tydeligt at se at denne kategori ikke var alles favorit disciplin, men der var da også lyspunkter. Stor forskel på niveau.

Næste kategori var kylling og her kunne jeg godt fornemme at flere var på hjemmebane ;-) Dette kyllingebryst med vingebenet fritskrapt var helt i top efter min mening. Endte faktisk med at være vinder i den kategori. Så kom turen til lam. Mine forventninger var store i forhold til lækre krydderiblends med et eksotisk tilsnit. Derfor var skuffelsen også stor da flertallet af retterne virkeligt var svagt krydret! Nej nej nej - hvor er passionen henne! (citat Bo Bech). Det er DM i grill!!! For crying out loud!

Oksekød var næste kategori. Rigtig gode ting i mellem! Her med Estragon og ribs. Meget lækkert! Sidste kategori: Spareribs! Kongekategorien!! Min favorit havde en perfekt mørhed, uden falde fra hinanden. Glaseret med en virkelig lækker sauce med fine krydrede noter, listig chili og raffineret sødme:-)

Generelt synes jeg at DM i Grill har været en super god kulinarisk oplevelse, men jeg har også lyst til at sige at niveauet gerne må blive endnu bedre! Måske skulle man skærpe optagelseskravet og eventuelt kun have 10 deltagende hold i stedet for 21!!  Den samlede vinder blev Grilleriet fra Aalborg.
Spicy Grill hilsen
Alex Toft Nielsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...