mandag den 29. august 2011

En slags hjemveg

Jeg kan mærke, at jeg virkelig trænger til at være hjemme. Har næsten haft en smule hjemveg efter en meget hektisk sidste uge. På 7 dage nåede jeg at være i København, Kastrup lufthavn, Karup lufthavn, Zürich lufthavn, i Teufen i Schweiz, i Colmar i Frankrig, i Aalborg, i Mariager, i Århus og så lige et par gange hjemme i Holstebro.... Nu kan jeg glæde mig til, at denne uge byder på mere hjemmetid. I dag i form af hjemmearbejde og besøg af M's forældre til kaffe og aftensmad. Og i weekenden er det heldigvis også mig, der får gæstebud og dermed slipper for transporttid og at være på farten. Jeg glæder mig allerede til besøg og til at sidde i haven med magasin-læsning, kaffe og så bare nyde roen.... Det skal altså nyt brændstof på før jeg er klar til at tage på farten igen!

Venter der mon dig en hektisk eller rolig uge?

12 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor en uge! Det bliver dejligt med lidt hjemmetid :) Hvad lavede du i Schweiz? Jeg er nysgerrig, for mine søstre bor i Zürich ;)
  Her bliver ugen vist okay stille - eller nu hvor jeg ikke har job, så har jeg faktisk alle mulige aftaler. Men det er jo også med at holde sig i gang - ellers bliver det hårdt at komme i gang igen, haha.

  SvarSlet
 2. MEGET rolig uge, vi er flyttet. Så efter onsdag hvor nøglen er afleveret hedder den, mor-tid, fritid, blogtid.

  PUHA sikke et hektisk program du har haft. Dejligt at du nu kan se frem til en uge hjemme i Holstebro, nu mangler vi bare lidt sol, så kunne det jo være helt perfekt : )

  SvarSlet
 3. Hold da op, et vildt program du har haft!! Nu fortjener du hyggetid med kaffe og magasiner! Ingen tvivl.

  SvarSlet
 4. Puhha, der blev jeg lige en anelse forpustet ;)

  Her venter også en travl uge, får en del at se til pga. af det nyudskrevne valg - egentlig ca. tre uger, hvor jeg ikke skal beskæftige mig med andet. Forudser jeg bliver lidt træt af det til sidst.

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå du trænger til at smide fødderne lidt op, selvom det også lyder super spændende. Det er da lidt imponerende, at man på så kort tid, kan komme så vidt omkring.

  SvarSlet
 6. @ Frk. B, jeg var meget kort i Zürich, faktisk kun i lufthavnen. Jeg var på pressetur med en flok journalister, som skulle opleve A. Vogel, pioneeren bag Bioforce produkter + herbamare. Så jeg har selve Zürich til gode endnu!

  @ Maria, dejligt med en rolig uge til dig efter alt bolig-ræset! I må have haft meget at se til! En uge hjemme bliver det ikke helt for jeg skal jo på job i Mariager hver dag ;)

  @ Karla, i regnvejr er det altså helt perfekt med magasinlæsning og film!

  @ Superhelt, hvad laver du med valget?? Det lyder pænt hektisk at alt det valg-hell nu går løs.

  @ Malene, jeg er også lidt imponeret over hvor kort tid vi har i døgnet og hvor vidt omkring man godt kan nå i verden på kort tid!

  SvarSlet
 7. Jeg arbejder inde i DR's arkiv og researchafdeling, hvor der er hektisk stemning i disse uger. Men også ganske sjovt at få lov til at opleve det store mediemaskineri gå i gang :)

  SvarSlet
 8. Eeej, hvor spændende! Jeg er stor fan af A. Vogel produkterne - Herbamare skal på mit morgenæg, hehe. Det lyder som et virkelig spændende job, du har dig der!

  SvarSlet
 9. Spændende at arbejde i DR arkiverne! Det må virkelig være sjovt lige nu... jeg følger også mediemaskinen i de her dage :) PS. kan du ikke finde de gamle afsnit af Bamse og Kylling, da de var på planeten joakim??

  @ Frk B. sjovt, at du også er vogel-fan! Jeg er også vild med herbamare på æg, tomater, avocado, etc. Har du prøvet boullionen også? Helt uundværlig...

  SvarSlet
 10. Ja det er sjovt og hektisk, men sådan kan jeg godt lide det en gang imellem :)
  Jeg skal prøve.

  SvarSlet
 11. Nej, den har jeg faktisk ikke prøvet - den må på indkøbssedlen ;)

  SvarSlet
 12. @ superhelt! Jeg krydser - det er det bedste børnetv i verden!

  @ Frk. B, du bliver afhængig. Den er fantastisk!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...