fredag den 26. august 2011

Franske vinduer

Kameraet var fyldt med fotos af de farverige, charmerende og blomstrende vinduer. I franske Colmar ved Alsace regionen var jeg meget facineret af bindingsværkshusene og de mange vinduer med flotte skodder. Nu har vi lige åbnet vinduet til weekenden. Jeg skal til Aalborg for at være sammen med gode veninder i aften. Den perfekte start på weekenden og en fyraftensfredag. Hvordan skal du holde din fyraftensfredag?

7 kommentarer:

 1. Åh Marian - skønne billeder, elsker Frankrig!
  Fyraften her byder på Disney sjov og fredagsslik :)

  SvarSlet
 2. Ren idyl. Havde du en god og lærerig tur? Jeg havde håbet, jeg skulle bruge min aften sammen med Anders Matthesen og TV2, men det fik et vist valg spoleret ;)

  SvarSlet
 3. å! det er så fine! den første er nok mitt favoritt : )

  SvarSlet
 4. Dejlige fredagsting og tak!! Malene, det var en lærerig tur. Ville gerne have blevet i solen lidt længere tid så jeg kunne smage på flere af de lokale specialiteter i regionen.

  SvarSlet
 5. Åh altså, sikke fine vinduer. Glæder mig endnu mere til min Pariserferie i oktober nu:)

  SvarSlet
 6. sikke en charme & idyl - og vinduer med hjerter i er altså særligt fint. spændende tur i har været på - håber at se mere til den:)

  SvarSlet
 7. @ Ditte, hvor er du heldig, at du skal til Paris! Det vil jeg glæde mig til at se 1 mio billeder fra på bloggen!

  @ Linda, jeg var også helt opslugt af de charmerende vinduer med hjerter. Så hyggeligt. Der kommer mere stuff fra turen - har jo kameraet fyldt til bristepunktet med billeder og tips ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...