fredag den 12. august 2011

@ home

Normalt er jeg altid på farten, på ture, væk og rundt omkring i landet. Mens jeg har været syg har jeg stort set kun været hjemme i 4 døgn, hvilket er ret uvant for mig. Alene hjemme endda for min kæreste skulle jo i Tattoo-biksen og dekorere folk med fine tattoos. I 4 dage har turen højst gået ud i haven for at få lidt frisk luft i ren desperation. Jeg dur virkelig ikke til at ligge stille eller være syg og slappe af. Jeg bliver rastløs. Men turene i haven med kameraet, lidt hyggesnak med naboens søde hund og en stak magasiner var rart imellem at jeg lå under dynen på sofaen. I dag er jeg tilbage på job. Den lange køretur og fyldte indboks får mig allerede til at glæde mig til weekenden starter. Ude godt, hjemme bedst. Men alt med måde, ik?

Foretrækker du at være på farten eller være derhjemme?

6 kommentarer:

 1. Godt du er ved at være på toppen igen - det er jeg glad for at høre. Nu har du snart weekend, nyd den :-)

  SvarSlet
 2. Tak søde Maria! Og rigtig god weekend til dig også. Mon den står på pakkeri eller er der også tid til hygge og afslapning?

  SvarSlet
 3. Hmm, egentlig lidt begge dele. Jeg kan rigtig godt lide de dage hjemme, hvor jeg ikke skal en dyt, men jeg elsker også bare at køre ud i det blå, og helst af veje jeg ikke kender. Dejligt du er kommet på højkant igen. Mon ikke du snart har fortjent lidt bolsjer fra Mariager? :)

  SvarSlet
 4. Åh jo Malene - det havde jeg allerede (lykkeligt uvidnede) glemt. Fristelser lige om hjørnet... uhm! Jeg har fået en Fairtrade-kiks med chokolade i dag, så bolcheriet må hellere vente lidt endnu

  SvarSlet
 5. håber, du har overvundet sygdommen! jeg tror, jeg foretrækker en kombination af fart og hjem. har brug for begge dele. er det mon din flotte hund, der er på billedet?

  SvarSlet
 6. sådan har jeg det også mht. at være på farten vs. hjemme! Det er desværre ikke min fine hund, Keila - det er naboens smukke siberian husky, der har isblå øjne, elsker at blive nusset og kælet for igenem hegnet! Virkelig kær!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...