mandag den 15. august 2011

Hverdags-planer


Mandag går tit med planlægning - både af indkøb og aftensmaden herhjemme fordi vi virkelig har travlt på hverdage og begge først kommer hjem ved 19-20tiden. Derfor er madplaner bare guld værd. Også for økonomien fordi vi stort set kun handler ind 1-2 gange om ugen og får spist alt op. Men mandagen går i høj grad også med at planlægge ugens arbejdsprojekter. Jeg arbejder som projektleder, så jeg er faktisk rimelig god til at få styr på ting og elsker deadlines. Men lige i tiden er der godt nok lidt for mange af slagsen, så jeg glæder mig allerede til, at weekenden vender stærkt tilbage...

Planlægger du også hverdagen?

4 kommentarer:

 1. Efter vi flyttede herud i syvende kartoffelrække er vi også begyndt at lave madplan. Det er ikke, som da vi boede i Aalborg, hvor Brugsen og Netto var vores naboer. Og du har helt ret, det kan mærkes på pengepungen, at man ikke småhandler hver dag.

  SvarSlet
 2. Vi har godt nok indkøbsmuligheder lige om hjørnet, men det tager alligevel en del energi at skulle småhandle hverdag. Selvom jeg ELSKER at være impulsiv og lave mad ud fra "tøm køleskabet" principper, så kører jeg sur i det når hverdagen først ruller. Jeg er VILD med vores madplaner også fordi, at vi kommer til at spise meget mere alsidigt, skiftes til at lave mad og derfor heller ikke behøver at aftale hvem der laver maden og handler hverdag ;)

  SvarSlet
 3. Overhovedet ikke. Jeg er så utjekket til den slags. Så ofte kommer jeg bare sent hjem og spiser rugbrød - sikke noget. Jeg kunne lære en ting eller to! Men sådan er det vidst at være studerende og generelt forvirret.

  SvarSlet
 4. jeg ville også fjolle forvirret rundt, men det er netop derfor at planerne er rare! Jeg vil gerne spise sundt, ordentlig og tror jeg ville blive lidt gnaven hvis jeg skulle leve af rugbrød ;) hihi

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...