lørdag den 20. august 2011

Min lørdag

// Under morgenmaden snakkede vi om hvornår min tattoo skal laves færdig. Glæder mig og samtidig orker jeg heller ikke, at det skal gøre ondt igen. Den er helet fint, ikk?
// Vi har grillet siden kl. 8 - jeg har længe ville prøve, at lave Pulled Pork! M tændte op i grillen. Jeg cyklede ned i byen og fik en pedicure. Derefter fik vi trænet! Dejlig start på dagen.
// Fandt de skønneske, danske æbler i dagens indkøbsræs. Dont ever go to Bilka on a Saturday!
// Har været i køkkenet hele eftermiddagen. Laver coleslaw, burger boller og kom også lige til at bage en omgang æblemuffins af de nye, danske æbler... perfekt for M kom hjem i hans frokostpause for at se til grillen, spise frokost og så fik vi lige en kop kaffe i haven med de nybagte, lune muffins!

Hvad har du brugt lørdagstiden på?

5 kommentarer:

 1. Du er da den perfekte kæreste i dag. Det lyder i hvert fald som en menu efter enhver mands hjerte. Armen bliver da finere og finere, men hvad mangler? Jeg har været på Formland messe i Herning i dag og suge til mig af ny inspiration. Rasmus fik gratis billetter, så det var bare med at komme afsted.

  SvarSlet
 2. har lige set alle de finheder på din blog. Formland må jo nærmest være Heaven! I ku da lige ha stoppet til Æblemuffins i Holstebro på vejen hjem ;) Min kæreste har været på arbejde hele dagen, men om lidt kommer han hjem til herremenuen... Der er lidt flere blomster og endnu et skellethovede på bagsiden af armen - et par timers arbejde vistnok :)

  SvarSlet
 3. Din tatoo er SÅ cool! Jeg vil ikke prale af mine gøremål, lossepladsen lossepladse og lossepladsen!

  SvarSlet
 4. Åh tak Maria :) Lyder som en hård arbejdslørdag du har haft! Mon der er tid til at slappe lidt af og hygge i solen i dag?

  SvarSlet
 5. Flot tatoo og lækre muffins :) Gid man lige kunne "printe" sådan en ud til aftenkaffen :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...