onsdag den 10. august 2011

Pist væk vestpå

Engang imellem trænger jeg bare til at komme ud i naturen, få noget frisk luft og tage lidt væk fra det hele for at stresse af! Sidste torsdag var sådan en dag. Så efter aftensmaden tog vi på tur til Husby Klit fordi jeg bare MÅTTE se lidt havvand. Drømte egentlig om en opkvikkende dukkert, men da vi kom frem var det allerede sent og halvmørkt. Men smukt, afslappende og overraskende vindstille for den vilde vestkyst. Arhhhhh det hjalp! Sådan en dag har jeg også i dag, men jeg er sygmeldt og må forholde mig helt i ro...

Kan du også trænge til at komme væk, ud i naturen eller et andet sted for at kunne få luft og stresse af indimellem?

10 kommentarer:

 1. Sygemeldt? OHH NO? Vel ikke stres. Ved du har mange bolde i luften og en kvinde på farten. God bedring Marian!

  SvarSlet
 2. Håber du er ok!?

  Og ja jeg kender det. Er vokset op på landet og har derfor til tider et behov for bare at komme væk fra byen og nyde stilheden. Heldigvis bor min mor stadig i fødebyen :)

  SvarSlet
 3. Syg?! Åh nej. Jeg sender god karma og bedring din vej.

  SvarSlet
 4. Tak for tankerne alle tre... Det er ikke stres. Jeg har fået foretaget en undersøgelse fordi jeg ofte har ondt i maven. Men her bagefter har jeg både migræne, mavesmerter og er totalt drænet for energi. Satser på at jeg er på toppen igen i morgen :)

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg jo ikke hvad du fejler, men kender du til Husk?

  Rigtig god bedring og mange tanker her fra :)

  SvarSlet
 6. Yes. jeg kender til HUSK og loppefrøskaller - og det er et virkelig godt tip! Tak!!

  SvarSlet
 7. det finns inget bättre för sinnet än lite havsluft!

  SvarSlet
 8. det er nemlig rigtig Maja! havluft gør underværker...

  SvarSlet
 9. Jeg plejer også at tage til Vesterhavet, når tingene brænder på. Det er som om hav luften healer, og blæser al dårligdom og alle bekymringer væk. Jeg håber du er på tip toppen igen, efter at være blevet blæst igennem.

  SvarSlet
 10. Det har du så meget ret i Li! Der var bare ingen vind da vi var der, pudsigt nok! Men det healede fint og jeg er ok igen... tak :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...