fredag den 19. august 2011

Projekt billedvæg


Vi er i fuld sving med at få en fiiin billedvæg herhjemme. Et godt miks af mine fotografier, M's tegninger, lidt Kvium plakater, tattoomaskiner og skelethoveder. Der er højt til loftet i stuen så væggen ved spisebordet kan sagtens bære det helt store display. Tror, at det ender med at blive ganske fint....

Hvad har du på dine vægge?

4 kommentarer:

 1. Fedt resultat. Jeg kan godt lide, at I leger med motiverne og blander genrerne. Med en fotograf i huset har vi faktisk alt for få fotos på væggene, men vi har faktisk ikke megen vægplads i det hele taget. Mit yndlings kunst er min enorme Stine Tranekjær plakat over sofaen.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fedt ud! Jeg har også planer om en billedvæg, men det er som om, at det ikke rigtig sker af sig selv...;)
  Generelt har vi ikke så meget på væggene, da vi ikke har kunnet bestemme os :S

  SvarSlet
 3. Det glæder jeg mig til at se det færdige resultat af, kusine :-)
  Vi har lige fået hængt vores Bethina Meineche malerier op - SÅ flotte!!! Og vi købte nogle flotte fotos af australieren Cameron Hansen i hans galleri på Koh Samui, som skal op i gangen, så nu er vi vist snart dækket ind på kunst :-)

  SvarSlet
 4. @ Malene, jeg måtte lige google for at set stilen på din plakat! Tror den er så fed og lige hvad jeg forestillede mig, at du ville have på væggen. I må have fremkaldt nogle af din kærestes fede billeder! Det er da oplagt!

  @ Frk. B, det er også svært. Jeg har normalt aldrig noget-som-helst på væggene. Men min kæreste har overtalt mig. Og så er det fede ved en billedvæg jo, at man ikke behøver at begrænse sig :)

  @ Kusine Tine, jeg glæder mig også til at se jeres nye malerier og fotos! Men mest af alt glæder jeg mig til at høre om jeres ferie og til , at i besøger os snart!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...