onsdag den 31. august 2011

Spænd hjelmen

Det er ikke mig, med hjelmen på billedet - det er min superseje nevø, der har fået lov til at prøve min kærestes fullface hjelm! Det er heller ikke min knallert, den så jeg bare i Thyborøn. Men til gengæld har jeg kastet mig ud i et nyt, sjovt projekt. Jeg har nemlig tilmeldt mig motorcykelkørekort med holdstart 26/9. Sidste chance for at få kørekort til MC i år. Wiiii!!! Gad vide om jeg overhovedet kan finde ud af det, for jeg aldrig kørt på knallert eller andre motordrevne køretøjer med 2 hjul! Jeg må bare spænde hjelmen for næste sommer vil jeg være den sejeste bikertøs, der kører på andet end en tohjulet chopper-cykel....wrooom, wroooom! Lidt brændstof har man jo i blodet....

8 kommentarer:

 1. cute! my son was very worried when in Athens because nobody used a helmet... good to learn as early as possible!

  SvarSlet
 2. Der er krummer i dig og benzin i blodet, så jeg tror fuldt ud på projektet. Sejt.

  SvarSlet
 3. Du bliver helt klart den sejeste bikertøs :D Manden og jeg har også snakket om at taget MC kørekort, meeen jeg ved ikke helt om jeg tør endnu ;)

  SvarSlet
 4. @ Demie, your right! My nephew also wants to wear his bike helmet too!

  @ Malene, tak for opbakningen. Tror det er svært at styre sådan en maskine. Men mon ikke det går..

  @ Frk. B, det skal i da bare kaste jer ud i.. jeg tør heller ikke, men nu er udfordringen der jo ligesom...gisp!

  SvarSlet
 5. arh ja, du bliver totalt sej!!!!! Håber du kan styre den!
  Jeg elsker fart, men helst på en af de enhestes maskiner. Som ikke er maskiner. men heste. Ok dårlig forklaring, heheh!

  SvarSlet
 6. Hvor er DU sej Pernille! Jeg er faktisk mere bange for heste end for bikes... Helste er jo gigantiske og har deres helt egen vilje. yeeeehar...

  SvarSlet
 7. Er ked af at sige det i offentligt forum og så endda i dit forum, MEN... du må altså nøjes med at blive den næstsejeste bikertøs ;-)

  SvarSlet
 8. haha søde Taija! Du bliver jo racer-biker-babe, men jeg holder mig forventer at blive tung-chopper-biker ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...