torsdag den 22. september 2011

En hest.


Jeg er træt som en hest. Sådan sagde min søde far tit. Og i dag har jeg det faktisk sådan...jeg er (igen) løbet tør for brændstof, energi og kan mærke, at det bestemt ikke bliver bedre af de mørke morgener, regnvejr og det faktum, at det nu er for koldt til at gå i bare fødder. Til gengæld ved jeg, at en tur i IKEA virker, ligesom en god omgang pæretærte sikkert også gør sig godt! IKEA besøgte jeg i går, så mon ikke jeg skal bage en efterårspæretærte i aften?

2 kommentarer:

  1. Åh kender det godt - jeg siger altid jeg er stage-træt. Et udtryk jeg har med hjemmefra, og som min mand altid griner af. Må jeg foreslå en tur i IKEA med bare fødder og så en kage i cafeteriet (i mangel af pæretærte) - det burde give god energi! :)

    SvarSlet
  2. Mette, dit forslag er genialt... jeg tør bare ikke tage i IKEA igen. Jf. lige blogindlægget i dag. Heldigvis fik jeg bagt pæretærte herhjemme i går. Himmelsk!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...