mandag den 12. september 2011

Estate Coffee Bar


Udbuddet af cafeer i Holstebro er ikke stort, men heldigvis har vi fået en rigtig hyggelig kaffebar, der oser af charme og veltillavet kaffe. Estate Coffee Bar i Nørregade 54 laver de lækreste kaffer, gourmetsandwich og så sælger de også Konnerup Chokolade, som jeg personligt er ret vild med. Der er Fairtrade-juicer, masser af magasiner og Bülow lakridser. Ejeren fortalte, at de også snart får WiFi, suppe på menukortet og tænder op i brændeovnen. Bliver det mere hyggeligt når vejret snart byder på kulde, regn og rusk?? Endelig en moderne café i det vestjyske hvor stemningen får mig til at føle, at jeg er i en ægte storby. Jeg kan allerede mærke, at jeg bliver stamgæst i Estate Coffee  Bar....

Ps. next door finder du den herligste vin- og delikatesse forretning med et stort udvalg af lækkerier.

7 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor Holstebro opper sig ;) Dén vil jeg glæde mig til at prøve :)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver helt nostalgisk, når du skriver om Holstebro. Det var jo storbyen for vi unge fra Skive dengang. Det var altid et hit at komme i yndlingsbutikken Underground og så et smut på Papatya efter en durum. Jo, det var det vilde liv ;) Måske man snart skulle et smut tilbage dertil.
  Og tak for tippet mod snuen. Jeg er hjemme fra job og ynker i dag. Har givet Rasmus bud på at købe både ingefær og mynte :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også helt glad for ENDELIG at kunne nyd en god kop kaffe her i Provinsen! Jeg møder dig gerne på Estate Frk. B når du engang er i Vestjylland igen!

  @ Malene, tænk at du sådan har hængt ud i Holstebro som ung! Altså du er velkommen anytime - så tager jeg gerne med i Underground, men er dog ikke så meget til durum fra Papatya! God bedring - jeg håber, at du kan lidt min get well tea :)

  @ Kusinen, yes. Kom en lørdag så drikker vi god kaffe der ;)

  SvarSlet
 4. Det er jeg heller ikke mere. Det var dengang ;)

  SvarSlet
 5. Jamen det havde jeg da også regnet med, haha ;) Det ser super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 6. Ladies - glæder mig til at hapse en kop kaffe med jer på Holstebros one and only kaffebar! Kom endelig forbi...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...