onsdag den 28. september 2011

Fra streg til skygge

Her er lidt work-in-process og stemningsbilleder fra i søndags hvor jeg fik lavet min inderarms tattovering færdig. Det var kun det ene skull og den fine Frangpani-blomst, der manglede at blive skygget fra sidste omgang. Min bedre halvdel er tatovør og det er ham, der står bag kropskunstværket. Det tog ham et par timer at skygge det sidste og fikse lidt flere af de kaotiske skitsestreger, som jeg synes er lidt fine. Jeg er helt vildt glad for resultatet og enormt stolt af hans arbejde.... han er jo virkelig, virkelig dygtig!

PS. Jeg så i et TVprogram, at tatovørens kone i gamle dage tit penge på blot at fremvise sine tattoveringer f.eks. i cirkus. Er det nu jeg bør overveje et karriereskift (selvom vi dog ikke er gift)?

13 kommentarer:

 1. Du bliver den cooleste biker chick. Med opsmøgede ærmer og hullede jeans. Jeg kan se det for mig :)

  SvarSlet
 2. Ej, manner, jeg er så fobisk over skeletter. Jeg bliver jo helt forskrækket af at kigge forbi her. Men det må jo være ros til din kæreste, for det ser jo temmeligt virkeligt ud. Uf. jeg får chills.
  Tillykke med det færdige stykke lækkert hudblæk!

  SvarSlet
 3. @ Malene, jeg bliver lidt skræmt ved tanke af at jeg ender med at se sådan ud, som du beskriver! Jeg sværger stadig til kjole og stiletter, mon man kan køre MC med den mondering?

  @ Pille, kan man have fobi for skeletter?? Hmmm jeg lover, at jeg ikke svinger mormorarmen hvis jeg en dag ser dig i den virkelig verden! Jeg er selv fobisk for slanger!

  SvarSlet
 4. Du kan da blive den første der gør forsøget ;)

  SvarSlet
 5. Den er simpelthen så fin ♥

  Og så er det lige gået op for mig, at du har ændret layout (jeg blev jo pludselig voksen = gammel og sløv ;)) Det ser i hvert fald rigtig godt ud!

  SvarSlet
 6. ja, for pokker, det kan man. Altså have en fobi for noget inde i sig selv. Altså bare ikke mig, for jeg er lavet af labre larver og vingummi. Du kan læse om min Gakkede fobi lige her http://fasterfis.blogspot.com/2010/01/fobi-fy-for-den-da.html

  SvarSlet
 7. hihi Malene! Kun for dig så ;)

  Anja, tak! Bedre sent end aldrig og jeg er bare allermest glad for, at du kan lide ændringen!

  @ Hold da op Pille... gakkede forbier er helt ok! Jeg har vist også et par stykker af dem i lommen!

  SvarSlet
 8. Tak søde! Hvordan går det med dit projekt med vinkekat-tema på låret?

  SvarSlet
 9. Det går rigtig godt. Var inde for 2½ uge siden og få farve i den trehovede elefant, der også er med, og lidt i blomsterne. Så nu mangler vinkekattene + det løse at få farve og så burde den være færdig. Har en tid her i oktober og håber det kan gøre det :)

  SvarSlet
 10. Spændende. Det lyder FLOT! Jeg håber du viser resultatet. Hvem laver det for øvrigt??

  SvarSlet
 11. Det er en der hedder Charlotte Monster, hun har en butik her i kbh i Magstræde - virkelig dygtig. Har allerede planer om at hun skal lave det andet lår også :)

  Hun har en fb side med billeder: https://www.facebook.com/pages/Tusch/112823348773426

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...