fredag den 23. september 2011

IKEA mandeland + exitafgift

Der er mange billige, dejlige ting i IKEA. Også hotdogs og kanelbüllar. Jeg mangler ofte kun "småting", men ender alligevel altid med at småshoppe for 5-600 kr. Det er gratis at kigge og blive inspireret i IKEA, men det koster altid min. 500 kr når man skal ud gennem kassen. Det er nærmest en slags exitafgift.... I onsdags fik jeg købt småting for ca. det beløb. Smukke skåle, bløde muffinsforme, praktiske poser med genluk, flot grøn plante, de gode skokasser, m.m. Så hermed min advarsel: hvis du reelt ikke mangler noget, så pas på med at smutte i IKEA "bare for at kigge". Det ender med at en halvdyr tur....(selvom jeg da er begejstret for det nye boligguf! Det er M også, siger han. Måske fordi jeg gav ham 2 x tøfler til den nette sum af 5 kr. som han er yderst glad for)

IKEA MANDELAND
IKEA i Melbourne, Australien har netop åbnet et mandeland, hvor man kan parkerer sin mand mens man shopper i fred og ro! Der kan mændene så spille Xbox, spise pølser og se tv... ligesom man kan aflevere ungerne i legeland. Smart tænkt. Mænd er vilde med pølser, tv og computerspil jo... Læs mere her. Gid byggemarkeder og elektronikbutikker gjorde kunsten efter og åbnede et wellness-område for kvinder mens manden kigger på værktøj og gadgets! Den slags koncepter er altså geniale!

6 kommentarer:

 1. Jamen det er jo Ikea-syndromet! It happens every time - det er virkelig dyrt at tage i Ikea :D Jeg var dog god i går (men kun fordi manden var med) og købte kun for 8,75 euro + et par hotdogs ;)

  Jeg forklarede min mand om det nye tiltag i Australien, men han var faktisk ikke voldsomt imponeret "der skal da mange xbox til" var hans svar :S Men ja, jeg er med på den dér welness-afdeling i byggemarkeder!

  Og fine ting forresten :)

  SvarSlet
 2. Det er dælme smart med det dersens manderum!!!

  SvarSlet
 3. Ikea er et ganske farligt sted for min konto, "heldigvis" er der ikke en her i Esbjerg.. Kan ikke kun gå i Ikea på inspirationsrunde, jeg må slæbe servietter, lys, puder og plaider hjem! Tror min bedre halvdel ville være yderst tilfreds med sådan en mandeområde - ligesom jeg ville elsker at der var kvindeoase i Silvan. Hold kæft hvor hader jeg bare at være i byggevarehuse, det er da dødens pølse!

  God weekend :)

  SvarSlet
 4. @ Anja, de må jo lige deles lidt om de xboxe ;) Pyha det er skørt, at man kommer til at bruge så mange penge på småting i IKEA. Men dejlige, det er de!

  @ Kusinen, det er topsmart! M kunne jeg sagtens "afleverer" der mens jeg shopper... pølser og xbox - what else does a man need?!

  @ Trine, ja der er heller ingen IKEA i nærheden af Holstebro, men jeg kommer tit til at kigge forbi når jeg lige er i Aalborg eller Århus. Stemmer hårdt for wellness i byggemarkeder. Håber nogen hører os....!

  SvarSlet
 5. Var der i dag - og købte for 331 kr. :) - og det var selvfølgelig kun det allermest nødvendige!!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...