lørdag den 17. september 2011

Kamera kærlighed

Jeg elsker at tage billeder og er altid i selskab med minimum et kamera. Ikke alle billeder giver mening, er pæne eller passer ind i en sammenhæng - blandt andet disse 5 som jeg har fundet i mine albummer. Derfor har jeg alligvel stor kærlighed til mit kamera og de motiver, som det fastlåser for mig.

God weekend!

4 kommentarer:

 1. nydelige bilder! same gjelder gjestematen på innlegget under ; )
  like godt bildet med soppene : )

  SvarSlet
 2. Det er tit de tilfældige billeder, der bliver de bedste.

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig - men de tilfældige billeder passer bare ikke altid ind i sammenhængen og bliver såden en flok solobilleder :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...