onsdag den 7. september 2011

Landlivet

Jeg kan godt drømme lidt om livet på landet når haven bugner af årstidens grønt, frugt og gode råvarer. Egen avl. Hjemmedyrket. Tanken er idyllisk, men jeg ved fra da jeg havde 4H have som barn, at jeg helst bare vil høste godterne og ikke heeelt er til at luge ukrudt og pleje sådan en have. Billederne er fra min venindes vidunderlige landhave. Jeg håber, at jeg skal der forbi og moste æbler senere på sæsonen. Er det ikke som om at mad bare smager så meget bedre, når man ved hvor de kommer fra og måske endda selv har rykket afgrøderne op af jorden?

Er vist blevet lidt forblændet af land- og havelivet efter jeg har været til øko-høstmarked i weekenden og i skoven for at plukke svampe til min risotto. Mon ikke, at jeg om et par dage hellere vil til London og spise sushi?!

4 kommentarer:

 1. Jeg kan nu godt følge dig. Det må være skønt at være selvforsynende på nogle fronter. Og det smager jo altså bare bedre.

  SvarSlet
 2. Hvor kan jeg bare genkende mig selv i det du skriver ;-)
  Elsker også den landlige idyl, men ville gå til hvis jeg skulle væk fra byen - Been there done that - fungerede ikke!!!!
  Men priser mig lykkelig for at nogle mennesker vier deres liv til dyrkning af økologiske grøntsager så vi byfolk kan nyde godt af deres produkter.

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne med til London og spise sushi, kusine!!!

  SvarSlet
 4. Jeg tror også, at jeg vil lade de ægte øko-nørder dyrke råvarerne og så kommer jeg bare forbi når der høstes :) Jeg må nøjes med lidt rabarbar, lidt pærer og så masser af øko-krydderurter i min have - det er til at holde til at passe...

  Ja tak som byder, Kusine! London og Sushi ville være helt fantastisk! Jeg kender et godt lille sted nær SoHo!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...