lørdag den 3. september 2011

Lindbjerg Gårdbutik

Jeg har været på landet i dag til til økologisk høstmarked ved Lindbjerg Gårdbutik - et øko-familielandbrug nær Struer, som jeg er helt forelsket i. Drevet af økologiske ildsjæle, der udover at dyrke de mest fantastiske grøntsager også har overskud til plejebørn, fleksjob og en særlig tilrettelangt ungdomsuddannelse. Det fedeste er, at Lindbjerg har en grøntsags-abonnementsordning hvor de bringer deres råvarer direkte til døren i lokalområdet inkl. Holstebro - skal straks tilmelde mig. Er det ikke fantastisk når vejen fra jord til bord er så kort?

Sammen med familiens datter gik vi en tur i engen blandt køer, søer og en stor flok geder hvoraf vi fik klappet kælegeden "nr. 1919". Godt med landluft og lort på gummiestøvlerne! Som i kan se fik jeg både købt masser af grøntsager og øko-æg til husholdningen, men gårdbutikken havde også masser af andre fristelser: bondegårds-is, gedemælksost, gedekød, bisonkød og div. andre regionale råvarer fra det vestjyske.

Der er høstmarked igen i morgen så fik en gård nær dig og kom tæt på rigtige, økologiske råvarer! Fantastisk lørdag. Jeg er stadig helt glad....

9 kommentarer:

 1. Hvor fedt! Vi tager af sted i morgen, skal bare have udset os den helt rigtige location :-)

  SvarSlet
 2. Vi har også været på høst marked idag ... og jeg kan slet ikke få armene ned igen! Det var en virkelig god oplevelse og så spændende, at høre en landmand med et bankende øko-hjerte fortælle. Men den nye viden jeg har kan jeg ærlig talt slet ikke forstår de mennesker der ikke mener at økologi er vejen frem.

  KH Maria www.mereend.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Denne kan klart anbefales, Anja! Men det er nok lidt for langt fra Århus :) Håber i finder en skøn øko-gård!

  SvarSlet
 4. Ren Morten Korch. Jeg gætter på, at aftensmaden bliver ekstra god i dag.

  SvarSlet
 5. Den blev lækker - men mest fordi jeg havde fået både bønner og kartofler fra min venindes have i Sjørring!

  SvarSlet
 6. @ Maria: Dejligt, at I også havde en god dag til øko-høstmarked. Det gør virkelig GLAD hele vejen igennem når man kommer ud og møder andre øko-ildsjæle, der knokler for at få den gode mad på bordet! Mon der kommer blog om jeres oplevelser?

  SvarSlet
 7. Så herlig! Tidlig høst og besøk på gård er en nydelig kombinasjon! Jeg skjønner at dere koste dere.

  SvarSlet
 8. Ej, hvor ser det lækket ud. Jeg elsker den stolte hane på billedet!

  SvarSlet
 9. @ bringebær, det var så hyggeligt/kos!
  @ Ditte, hanen var virkelig stolt.... den tronede helt som en konge i hønseflokken! Den er nu også flot, ik?

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...