torsdag den 8. september 2011

Lys i mørket

Den første Muuto E27 lampe er flyttet ind i mit køkken. Nr. to er på vej med posten. Hurra for det - for der er jo så mørkt (og koldt og efterårsagtigt) kl. 6 når jeg skal lave dagens morgenmad to-go! Der er virkelig brug for lys i mørket allerede og jeg synes, at E27 laver så fine skygger på min væg, så det næsten bliver hyggeligt.....

4 kommentarer:

 1. ååå... jeg vil også ha en sånn! letter etter lys for kjøkken. ikke let! kanskje den kunne faktisk være noe....

  SvarSlet
 2. Godt valg.
  Selvom det bliver sværere og sværere at komme op om morgenen, så synes jeg faktisk, det er ret hyggeligt, når først man er ude af fjerene.

  SvarSlet
 3. Så fine nogle lamper, lyspunkter er nødvendige i morgenmørket!

  SvarSlet
 4. De giver virkelig det fineste lys! Nu har jeg netop fået begge lamper op og er helt glad for valget faldt på Muuto!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...