lørdag den 10. september 2011

Sviptur til KBH

Udover et langt og konstruktivt arbejdsmøde i København i går, så nåede jeg også at shoppe et par nye efterårsstøvler, sludre over et glas rødvin i min venindes køkken, nyde den lækreste øko-mørbrad med svampesauce og spise is i Ørestad inden jeg fløj tilbage til Karup... Man kan nå meget på 12 timer i København, men da jeg kun havde fået 4 timers søvn forinden, så var alt brændstof tilgengæld også opbrugt ved dagens afslutning!

8 kommentarer:

 1. De er for fede. Hvem der bare kunne gå i høje hæle, suk :)

  SvarSlet
 2. Lyder som tiden blev brugt på bedste vis. Flotte flotte støvler forresten.

  SvarSlet
 3. Rigtig sød blog.

  edgyfeather.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Malene, det er tricket ved sådan nogle støvler der... de er høje, men den brede hæl og det med, at der er lidt plateu i sålen foran gør, at de ikke føles så høje at gå i! Jeg er også mest til flip flops ;)

  @ Tak Ida! Det gælder om at udnytte tiden!

  @ Edgy feather - tak fordi du klikkede forbi ;)

  SvarSlet
 5. Instant livsglede! Da er det bare å hvile godt og lade opp nytt brændstof igjen:)

  SvarSlet
 6. Har du stilt skoene på mit bord! mEn hyggeligt var det og må snart gentages...

  Naboen

  SvarSlet
 7. Ups! Håbede ikke du opdagede det... de havde kun gået udenfor meget kort tid. Fra midt vesterbro og hjem til dig ;)

  Tak for dejlig mad Nabo!!

  SvarSlet
 8. @ Bringebær - tak! Jeg gør mit bedste for at genoplade så jeg igen er fyldt med vanlige brændstof!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...