tirsdag den 20. september 2011

Verdensgaver

Madgaver er fantastiske. Senest har jeg fået disse krydderier og verdensgaver fra min yndlingskusine, der har været henholdsvis i Thailand på sommerferie og til økologisk høstmarked i Hjortshøj ved Århus. Synes begge gaver er så fine.... jeg vil helt vildt gerne prøve at lave mit eget urtesalt a la det, som min kusine har købt til mig i Hjortshøj. Har nogle af jer mon erfaringer med det?

8 kommentarer:

 1. Hej Marian

  Prøv at bage et helt knoldselleri i ovnen, det skal have ca. en time, så vidt jeg husker, så det indre bliver dejligt blødt - spis det ved at "grave" små stykker op, og drys med urtesaltet. Smukt og lækkert tilbehør til, ja, nærmest hvad-som-helst :-)

  SvarSlet
 2. Anja Østergaard Jensen20. september 2011 kl. 12.14

  Og jeg mente jo så EN hel selleri, ikke et... :-)

  SvarSlet
 3. Håber I finder noget dejligt at bruge krydderierne til - jeg er ihvertfald sikker på at pakken med thaispices nok skal indeholde noget, som kan give noget varme i kroppen her i efterårskulden ;-)

  Urtesalt kan man selv lave ved at blitze groft salt i kitchen aid'en med de friske krydderurter man nu ønsker og derefter tørre det ved meget lav varme i ovnen...Tror Jamie Oliver har lavet det engang, så prøv hans hjemmeside evt.

  Ha en dejlig tirsdag :-)

  SvarSlet
 4. Tak for tippet til jer begge! Det er nogle fine krydderier - jeg er så glad for dem Kusine!

  Og Anja, Det lyder toplækkert med at ovnbage et helt knoldselleri. Kryddersalt smager jo fantastisk på alt!

  SvarSlet
 5. Det er da virkelig gaver, der er tiltænkt lige præcis dig :)

  SvarSlet
 6. Min kusine må jo kende mig meget godt ;) Du har ret! Det er vaskeægte Marian-gaver!

  SvarSlet
 7. Hov det er jo Inas salt du har fået i gave der! Hvor er du heldig, jeg nåede slet ikke at købe noget inden det var solgt. Det var et fantastisk Høstmarked vi holdt igen i år, vi er altid så heldige med vejret den dag og det er virkelig eventyrligt. Du må komme ud og se det til næste år, og købe mere salt :)

  SvarSlet
 8. Jeg troede faktisk lidt, at det måske var noget salt du havde lavet Anja! Men du må lige hilse Ina og sige TAK fordi det smager så vidunderligt og pynter i mit køkken! Jeg vil meget gerne på studietur eller høstmarked i Hjortshøj. Det virker som et fantastisk sted!!!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...