torsdag den 6. oktober 2011

Alt for Damerne i dag

I dag er jeg med i min sunde uge i Alt for Damerne hvor jeg blandt slår et slag for, at sundhed ikke kun er lig med at være slank og fit, men at det også handler om at være glad og have et naturligt forhold til mad. Jeg er jo lidt af en food freak og elsker god, økologisk mad, årstidens råvarer og nyder virkelig hver en bid...For mig handler det om at finde den fine balance mellem kost, søvn og motion uden at blive fanatisk eller hellig. For mig, er sundhed også at vælge  rene, økologiske produkter uanset om det er mad, make-up eller kropspleje.

I artiklen laver jeg blandt andet æblemuffins og svamperisotto fordi vi har gæster i den uge hvor jeg bliver fulgt. Klik forbi mine opskrifter hvis du har fået lyst til selv at bage eller lave risotto.

Hvad er sundhed for dig?

9 kommentarer:

 1. Så staselig!
  Og tenk så rett hun har :-)
  Flott bilde av deg er det også
  Fortsatt fin dag

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød.. tak Fie! Og dejlig dag til dig også :)

  SvarSlet
 3. Godt gået! Det skal jeg da vist på tanken efter det blad.
  Jeg er ikke så sund, som jeg gerne ville være. Jeg er nemlig ret kræsen mht. grøntsager og den slags, og så er jeg en kæmpe slikmund. Sundhed for mig er nok primært motion og at have det sjovt, mens man dyrker det. Men jeg må da indrømme, at bevidstheden om, hvad man putter i indkøbskurven bliver større og større, jo ældre jeg bliver.

  SvarSlet
 4. Min ALT for damerne-pusher sælger bladet allerede onsdag, så jeg spottede dig straks i går aftes, da jeg kiggede bladet igennem - min første tanke var; "hende kender jeg" - temmelig morsomt som man synes man kender sine naboer her i blogland - uden at man har mødt hinanden. :)
  Fin artikel!

  SvarSlet
 5. @ Malene! Mange tak... det virker til, at vi deler sundhedstanken om at være bevidst i sine indkøb, men også om at motion skal være sjovt. Det er altså helt mærkelig at være i sådan et blad... jeg bliver genert og rød i kinderne!

  @ Mette, hvor er du sød - og ja, du kender mig jo netop fordi vi er naboer her i blogland. Når man følger hinanden på daglig basis kan man da ikke andet end at begynde at føle, at man kender hinanden selvom man ikke har mødtes i den virkelig verden =)

  SvarSlet
 6. SEJT!!! HVOR SER DET FINT UD!!

  SvarSlet
 7. 1000 tak... det er totalt debut i magasin! Du var jo forsidestof på CPH Food, det er jo så stort =)

  SvarSlet
 8. jeg har købt det - kun fordi du er med! du er topsej, marian.

  SvarSlet
 9. Hvor er du bare sød Linda! Jeg bliver helt glad... TAK!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...