mandag den 31. oktober 2011

Familietid

Weekenden har fyldt med fine efterårsfarver, halloween græskarjagt og lygtemænd, familietid, babybesøg og gåtur i gummistøvler og støvregn med Mor Bente, M og 2 x søde nevøer. På stien mellem Bentevej og Jyttevej i Skørping kan man købe lokal honning - næste gang skal jeg have lidt håndører med så jeg kan handle. Udover min hjemstavn nåede vi også forbi Aalborg og M's forældre i Hjørring. Det er nu rart nok, at være tilbage i det velkendte Nordjylland selvom jeg vist har drukket ALT for meget kaffe i forhold til hvad jeg er vant til.

5 kommentarer:

 1. det er ingenting bedre en fmailie weekend... og høst fargene er bare nydelige.... ta det rolig med kafen ok? ; )

  SvarSlet
 2. Hvem har udskåret de fine græskar ude i siderne? De er godt nok pæne.

  SvarSlet
 3. Det er nemlig dejligt Demie! Og ja, jeg har skåret ned på kaffen siden søndag...

  @ Malene, det er Martin der er herrego til at skære græskar! Man har en vis fordel når man er tattoo artist. Mit græskar blev så grimt, at det ik engang kom med på billedet....

  SvarSlet
 4. Hehe. Jeg har faktisk aldrig skåret et ud. Det er egentlig for dårligt ;)

  SvarSlet
 5. Det er også kun sjovt hvis man er god til den slags... jeg er lidt sjusket og utålmodig til at lave fine lygtemænd! Men det er nu meget hyggeligt når de lyser i haven....

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...