fredag den 21. oktober 2011

Fredag. Fyraften. Fart.

Det er endelig fredag og jeg har fart på. Både arbejdsmæssigt for at afslutte uges gøremål, men også når jeg får fyraften. Så har jeg nemlig motorcykelkøretime... ok, måske kører jeg ikke særligt hurtigt faktisk. 50 km/t føles nærmest som 110 når man sidder på sådan et køretøj. At tage motorcykel kørekort er en sjov udfordring hvor jeg allerede har prøvet at vælte (godt nok helt i snegletempo) og køre tør for brændstof midt i et stort kryds. Og ja, jeg er jo stor fan af rigeligt med brændstof af åbentlyse årsager. Men hvis du mangler lidt spænding i din tilværelse kan du jo overveje at udvide kørekortet til en 2-hjulet...

PS. bare husk, at hvis det er længe siden at du tog til bil, så kræver det at du også skal gå til teori igen. Det er heldigvis i godt selskab med de andre 17årige og "kun" 2 x om ugen ....

PPS. heldigvis ligner man kun lidt en rummand iført alt det gear. Rumdragten gør det i øvrigt ikke lettere at rejse sig op hvis man er trillet omkuld med køretøjet.

6 kommentarer:

 1. Jeg tør absolut ikke gøre dig kunsten efter, men jeg tør måske godt sidde bagpå ;)

  SvarSlet
 2. Fuldstændig samme motorcykel jeg tog kortet på - heldigvis havde vi kun teori en gang om ugen og med en stor håndfuld andre "gamle"! Har ikke prøvet at vælte, heller ikke køre tør for brændstof - til gengæld kan jeg love dig, at du bliver VILD med at køre 130 km/t!!! :-) God fornøjelse!

  SvarSlet
 3. Ih det er sejt. Og nervepirrende, for sådan én som mig der er lidt bange for at køre på cykel..
  Jeg håber virkelig ikke du vælter igen :)
  Hils i teenage-klubben og hav en dejlig fuld-fart-fremad weekend!

  SvarSlet
 4. Jeg tabte mig +10 kilo da jeg tog mit mc-kort. Jeg kastede op og havde diarre mange dage i forvejen før hver køretime, men damit, jeg tog det sku! Jeg væltede også tit, kunne stå helt stille i et lyskryds også vælte om på siden. Trimlede også omkuld i øsende regnvejr i Cereskrydset i Århus, det var ikke noget der gjorde min mave mindre nervøs. Fedt at du gør det Marian, jeg var 31 da jeg tog mit kort, så jeg ved godt hvordan det er at være mårmår på sådan et hold :)

  SvarSlet
 5. @ Malene, så kommer jeg pludselig og henter dig i Onsild ;)

  @ Taija, nu må vi se om jeg bliver glad for farten senere...

  @ Li, tak! Jeg hilser de andre teens til teori!

  @ Anja, åh gud hvor lyder det som om det var nervepirrende for dig at tage MC-kort. Er glad for, at jeg ikke er den eneste der kommer i tanke om det i mårmår-alderen her ;)

  SvarSlet
 6. Det er en deal!(ryste ryste)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...