torsdag den 20. oktober 2011

Højdepunkter

Nogle af de højdepunkter jeg er særligt glad for i løbet af min arbejdsdag:

# 1 Det nye Fair Nok magasin og økologiske snacks i form af mandler, kokosflager og mini-vindruer. Så kan man klare sig igennem formiddagen inden frokosten er klar.

# 2 Yogi Tea i alverdens smagsvarianter. De små citater byder på vise ord om stort og småt og er altid et hyggeligt højdepunkt. Lige for tiden elsker jeg den nye Lakrids Mint og Sweet Chai.

# 3  Varm chokoladedrik fra Frelsens, som er en afslutningsgave fra vores praktikant, der har sidste arbejdsdag. Varm kakao på kolde dage er bare balsam for sjælen når eftermiddagstrætheden slår ind.

Har du særlige højdepunkter og brændstof, der får dig igennem en hektisk arbejdsdag?

4 kommentarer:

 1. Post fra en god ven med mere indhold end forventet og en kærkommen invitation!! Varmer dejligt og får en til at tænke på om, man skulle gøre noget mere i det der snailmail?! XOXO

  SvarSlet
 2. Hvor kan man få fingre i bladet? :)

  Lyder lækkert med sådan en chokolade drik!

  SvarSlet
 3. Elsker "Fair nok" Det er et super godt blad med stof til eftertanke, gode tips og masser inspiration, og med Felix Schmidt og tidligere Thure Lindhardt på coveret så bliver det ikke bedre ;-)

  SvarSlet
 4. @ Taija! Dejligt, at posten kom fint frem. Det er faktisk også lidt hyggeligt at sende gammeldagsbreve. Har netop sendt brev til Sylvester også...

  @ Trine, Fair Nok ligger tit på cafeer, biblioteker og vist nok også i SuperBrugsen o.l. Men jeg er lidt usikker på hvor du mon kan finde det i Esbjerg!

  @ Anette, Det er virkelig et godt magasin og med fine forsider ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...