søndag den 30. oktober 2011

Karate og Camilla Plum
Min søn går til karate og deltager i stævner rundt omkring i landet. I går var der stævne i Helsinge på sjælland. Det er en lang dag med masser af kampe og der er meget ventetid.
Heldigvis fandt jeg ud af at Camilla Plum boede lige i nærheden og havde åbent i sin gårdbutik. Skønt lige at lave noget andet en time...
Camilla Plum er efter min mening en fantastisk kreativ og vidende person i det gastronomiske miljø og jeg glædede mig til at se hendes koncept på gården.
Det er virkelig ude på landet - ingen telefondækning - men meget hyggeligt. Ikke poleret hyggeligt på nogen måde, men tydeligt et sted hvor nogen bor og arbejder.
Man kan gå rundt i drivhuse og haver. Og så er der selvfølgelig butikken. En ret stor butik med et fantastisk udvalg af alt fra ost, kød, frugt til hjemmebagt brød og kager.
Jeg gik selvfølgelig målrettet efter krydderierne. Camilla Plum har lavet en tæt på blæret serie af økologiske krydderiblends. Ud over dem kunne man købe et stort udvalg af hele krydderier. Det hele lækkert pakket ind og i en høj kvalitet.
Da jeg kom var hun ikke selv tilstede, men dukkede ret hurtigt op med nogle varer som hun nynnende gik rundt og satte på plads. Meget idylisk!
Boede jeg i nærheden var denne gårdbutik helt sikkert mit favorit indkøbscenter!!!
Men man kan også købe en del af produkterne på hendes webshop. www.fuglebjerggaard.dk
Hilsen Gæsteblogger - Alex Toft Nielsen

3 kommentarer:

 1. Jeg er fuldstændig enig! I min verden er Camilla Plum fantastisk dejlig politisk ukorrekt ;-) Boede jeg nærmere ville jeg også stor shoppe på Gården. Nu vil jeg i stedet smutte forbi webshoppen :)

  SvarSlet
 2. Hej Alex,

  Jeg har også altid drømt om at komme forbi Camilla Plums øko-paradis! Hun er virkelig fantastisk inspirerende... @ Apple, jeg vil da også smutte forbi webshoppen, den bor vi vel alle tæt på ;)

  Håber din søn blev karate-mester mens du shoppede krydderier!

  SvarSlet
 3. Apple: Lige præcis - meget uhøjtidelig og lige til. Det afspejles også i hendes produkter.
  Marian: Jeg kan kun anbefale et smut forbi - du er jo tit i KBH alligevel...og nej desværre - karate-mester blev det ikke til i denne omgang. Nogle gode erfaringer rigere og en masse socialt hygge... og det er jo heller ikke så dårligt.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...