tirsdag den 11. oktober 2011

Keramikværkstedet


Keramikværkstedet på Sct. jørgensbakke 13 i Holstebro har så mange fine sager. Smukke bånd, udstoppede dyr, rustikke møbler og de mest fantastiske keramikbogstaver, kopper og skåle. Butikken har et fedt koncept med lækre boligsager og har åbent onsdag til lørdag, hvis du skulle være i Holstebro. Personligt, har jeg flere gange overvejet at investere i det smukke bison- eller kvægkranium som virkelig vil passe perfekt over sofaen hos os....Og så har jeg en svaghed for bogstaver, men tør næsten ikke klemme flere ind i boligen, da jeg efterhånden er ved at have mig en pæn bogstavsamling.

Besøg butikken eller læs mere om Keramikværkstedet her.

2 kommentarer:

  1. Der har jeg faktisk aldrig været, men det skal jeg da helt sikkert næste gang :D Super fine sager - er også vild med sådan et kranium!

    SvarSlet
  2. jeg tror heller ikke, at butikken er mere end 1 år, måske mindre! De har fine sager og det er lidt svært at vælge hvad man må få! Du må derind til jul i vestjylland :)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...