mandag den 17. oktober 2011

Kolonial-guide


Weekenden er blandt andet blevet brugt på at få orden på kolonialsagerne i vores store køkkenskab. Jeg havde egentlig styr på beholdningen, men den anden i husstanden synes det hele var rodet i een stor pærevælling. Med den nye kolonial-guide er det til at finde hvad man søger og samtidig sætte det på plads så andre også ved hvor de skal lede.... men jeg er vild med, at forrådskammeret altid er fyldt godt op med gode øko-sager!

4 kommentarer:

 1. Det er da en ret smart løsning :) Super.

  Kh

  SvarSlet
 2. Super inspirerende - håber det kan smitte i min retning :-) Elsker når der i kort tid ad gangen er orden i mine skabe med råvarer. Læste engang at man kunne være sådan en, der lagde tingene på plads efter sig eller man kunne være en der ryddede op hele tiden............... Jeg kunne godt tænke mig at være hende, der lagde tingene på plads efter sig i stedet for en fuld renovation ind i mellem :-)

  SvarSlet
 3. smaddergod idé og godt overskud! jeg er nysgerrig. hvad står der under 'til særlige lejligheder'?

  SvarSlet
 4. Tak Anne! Jeg er også helt pjattet med min dymo lige pt!

  @ Anette, det er dejligt at finde rundt i kolonialjunglen så man ikke hele tiden skal tømme skabet for at finde en pasta! Prøv det..

  @ Linda, særlige lejligheder er der hvor der står den gode 25års rom og en flaske baileys. Og så huser hylden også de søde sager, som jeg prøver kun at hapse til særlige lejligheder ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...