mandag den 10. oktober 2011

Næsten jul

Min weekend har været næsten som jul: masser at hygge i godt selskab med naboer, min veninde i Varde og med M. Der har været tid til café, et besøg på Holstebro Kunstmuseum, der lige nu har en udstilling om psykedelisk samtidskunst med farverige og eventyrlige værker af blandt andet Julie Nord. Den faste samlig byder på John Olsens undrekammer, som både er uhyggelig og facinerende på samme tid med de mange knogler, udstoppede dyr og endda et skumpehovede! Og tid til at terpe en god stak magasiner...arhhheee! Julestemningen slog for alvor ind, da vi i går aftes havde flæskesteg med hele molevitten på menuen. Så kunne vi lige så godt smække en stuepalme på bordet og lege juleaften med et par gratis-finde-på gaver! Jeg fik de flotte guld Elvis-briller samt en nakkemassage, som er SÅ tiltrængt, da jeg lige pt. har spændingshovedpine 24-7! Glædelig jul på forhånd....

Har du haft en god weekend?

12 kommentarer:

 1. Ej, hvor hyggeligt med gaver og det hele. I skulle da have spillet pakkeleg ;)

  SvarSlet
 2. jeg overvejde kraftigt at foreslå det da vi havde pakket op! Men så var jeg alligevel så glad for guldbrillerne, at jeg ikke turde gamble :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en virkelig hyggelig weekend! Jeg glæder mig så meget til jul - har nærmest planlagt hele december :D

  SvarSlet
 4. Årh hvad så fik man da lige lyst til flæskesteg med det hele :-)

  SvarSlet
 5. Det kan også klart anbefales i moderate mængder :)

  SvarSlet
 6. @ Anja, hvor dejligt at du glæder dig til jul. Jeg er egentlig ikke den helt store julehygger og har været bortrejste mange juleaftner. Skal du mon fejre jul i DK eller holland?

  SvarSlet
 7. I min familie har det også ofte været lidt rodet med udlandsrejser, mig i udlandet osv. Men efter at jeg har mødt S. er jeg bare blevet helt vild med julen - de har de vildeste traditioner i hans familie :)
  I år er vi netop hos hans familie i det vestjyske - fra d. 23. til d. 30. Skal vi drikke noget kaffe? :D

  SvarSlet
 8. Uuuh, nu kom jeg helt i julestemning! Jeg er virkelig en julegris (pun intended), så jeg glæder mig rigtig meget - men jeg vil dog sige, at jeg alligevel synes at det er lige tidligt nok, at de begynder at have juleslik mv. i butikkerne! En ting er at jeg fik årets første risengrød i fredags, men jeg synes altså at butikkerne kommer hurtigere og hurtigere ud med det...

  Xenia
  http://www.hjemmehosxenia.dk/

  SvarSlet
 9. @ Anja, ja vi skal da! Vi har en kaffe-date i det vestjyske til jul! Det er en deal...

  @ Xenia, du har ret. jeg bliver også altid overrasket når jeg juledekorationer, pynt og nisser i butikkerne her i oktober - det er ALT for tidligt. Orv, jeg har lyst til risengrød snart. Det skal man ikke kimse af! Tak fordi du kiggede forbi min blog - og kom gerne snart igen :)

  SvarSlet
 10. Det lyder bare skønt - jeg glæder mig allerede :D

  SvarSlet
 11. Også mig! Vi skal på Holstebro's eneste kaffebar Estate Coffee elller alternativ Cafe Aas :) Vi ses til jul!

  SvarSlet
 12. Jamen jeg skal da prøve den der Estate - når der sårn kommer nye ting til byen :P Vi ses!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...