lørdag den 15. oktober 2011

Provis-visit

Min kammersjuk er flyttet til nabo-provinsen, Herning. Drønede på visit i dag for at se hans nye bolig, spise frokost på Café Poulsen, gå tur i det gode vejr og nuppe en kaffe på Karma. Jeg faldt over lidt street art i gågaden, der ellers var lukket kl. 13, som den jo gør i provisen. Den stod også på bland-selv-slik og magasinlæsning. Er jeg den eneste der læser Euroman i mangel på et tilsvarende godt, gennemarbejdet magasin til kvinder med journalistiske artikler, personportrætter og gode gadget sider? Fik også de store solbriller på i dagens fantastiske vejr og er topglad for, at en gammel ven nu bor kun 42 km fra Holstebro!

9 kommentarer:

 1. Kl. 13?! Det var dælme tidligt. Lyder som en fabelagtig lørdag.

  SvarSlet
 2. Så opdagede blondinen lige, at det er lørdag i dag = tidlig lukning af gågade.
  Doh! Feriekulleren er vist allerede gået ind.

  SvarSlet
 3. Nemlig Malene! Lørdag i provinsen er ikke den bedste shoppingdag jo mindre man starter så snart de åbner ;) Hvor heldig at du har feriekuller... gid det var mig!

  SvarSlet
 4. Nice - dejligt med de personer man holder af udenfor rimelig afstand :-) Du skulle lige have haft fiffet omkring halv pris på udstillingsmodeller i HAUS.

  SvarSlet
 5. Hørt! Euroman er også det eneste blad jeg gider at læse. Jeg kan ikke holde alle de dåse-blade ud. De handler jo ikke om noget.

  SvarSlet
 6. @ Maria, åhhh det var måske heldigt, at jeg ikke vidste det. Så var der jo bare gået hul på mit dankort! Tænker altid lidt på dig når jeg er i Herning!

  @ Li, tænkte nok, at jeg ikke var den eneste Euroman-fan. Hvad kan du godt lide ved det magasin?

  SvarSlet
 7. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :) Margot (hunden) er jo veldig søt ;)


  Rått grafittimaleri!!

  SvarSlet
 8. Jeg læser det af de samme grunde som dig. Jeg synes kvindemagasinerne mangler tyngde. Hvis jeg skal give op mod 50kr for et blad vil jeg gerne at det kan sætte noget igang i mig. Det kan 'se mit tøjskab', 10 make-up favoritter, og artikler om 'powerkvinder' (der desuden giver én dårlig samvittighed) nu og engang ikke.
  Euroman indeholder god, gennemarbejdet journalistik og så har det selvironi. Noget som jeg i dén grad synes dame-bladende mangler.

  SvarSlet
 9. @ Janne, selv tak! Sig til hvis Margot skal på ferie i DK engang!

  @ Li, jeg kunne slet ikke være mere enig! Dejligt at jeg ikke er helt alene med den holdning!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...