lørdag den 22. oktober 2011

Snegletempo

Efter en MC-morgen med drøn på er dagen gået langsom! Jeg har forberedt en marinade til butter chicken i morgen og ellers er det meste af formiddagen tilbragt i sengen med morgenkaffe og blåbær-vaniljegrød. Vi skulle ellers have været på tur fordi M endelig har fri en lørdag, men han er desværre blevet skidtmads. Det er nu også hyggeligt at starte dagen i snegletempo. Jeg tror på at mad er medicin, så jeg propper ham med superfoods og helsekost! De sidste dage har vi fået masser af c-vitamin, chili, broccoli, blåbær og ingefær... I aften skal vi nemlig til middag i Århus hos min kusine og kæreste - det SKAL han bare være frisk til.  Uhnm jeg glæder mig til god mad og vin i verdensbedste selskab....

God lørdag til dig! 

4 kommentarer:

 1. Verdens bedste? Sejt - håber vi kan leve op til den titel :-)

  SvarSlet
 2. Sneglefart er nu engang det bedste på en lørdag. Jeg kunne godt have brugt en lidt mere fredelig dag. Jeg har pådraget mig en mindre fat-lip efter en intens basket-kamp ;) Håber du får ham M rask. Echina force er i øvrigt blevet min nye bedste ven. Det virker jo!

  SvarSlet
 3. Enig --- man kan virkelig spise sig fra mange ting! Håber du er blevet super frisk !!!

  SvarSlet
 4. @ Tine, Det gjorde i ihvertfald. Selvom jeg stadig ikke er kommet mig over, at jeg tabte i Palle-spillet! Fantasik mad!

  @ Malene, jeg skal købe Echinaforce IDAG for nu har Ms helbred ramt mig! Uha en fat-lip lyder altså voldsomt!

  @ Provins, tak! Jeg må hellere sætte mængden op for helbredet er desværre ikke blevet bedre.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...