torsdag den 27. oktober 2011

Spræl på væggen


Det er altid inspirerende at se hvad andre har på væggene derhjemme. Hos min kusine er der flyttet to kæmpestore Bethina Meineche ind i de vildeste, sprælske farver. De er facinerende, barnlige, farverige og eventyrlige på samme tid. Jeg er også vild med titlen på det nederste maleri "Den vagtsomme fugl og hængekøjen". Du kan læse mere om Bethina Meineche og hendes finurlige malerier på galleriV58, der fysisk kan findes i Vestergade 85, Århus C.

6 kommentarer:

 1. begge er so fargerike, de gjør meg glad! jeg liker veldig godt "the new look" på bloggen din Ha en fin fin torsdag og... det er snart heeelg ; )

  SvarSlet
 2. Jeg elsker store billeder! Men er rigtrig glad for mine egne også som du kan se lige her: http://lisepaasu.blogspot.com/2011/01/billeder.html . Når jeg siger mine egne er det kun sagt med henblik på at de hænger hos mig, og altså ikke at jeg er kvinden bag. De er fundet ret billigt i Bolageret i Gøteborg :)
  /Lise

  SvarSlet
 3. Fint indlæg :-)

  Jeg har linket til det på Bethinas FB, så tænker hun nok kigger forbi din blog :-)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle helt fantastiske malerier :D

  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Wauw, de er fede! Elsker når der er knald på farverne :)

  SvarSlet
 6. Takk for veldig hyggelig kommentar hos meg :)

  Så kule bilder. Fine farger og former :)

  Og ja, Kartell RAWKS!! Jeg <3 Componlibinien min!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...