onsdag den 12. oktober 2011

Status pt.

 En hel uge har jeg døjet med spændingshovedpine pga. dårlig nakke, skulder og arm. Føler mig gammel, handikappet og frustreret. Kan ikke sove ordentlig, kan ikke sidde ved computeren mere end et par min. ad gangen, kan ikke køre bil osv. De sidste par dage er gået med at spise ipren, der ikke virker og at ligge ned kort tid adgangen. Var ved læge idag (igen, igen), som endelig har taget mig seriøst og henvist mig til en fysioterapeut, hvor jeg har tid på mandag! Der er VIRKELIG længe til mandag.Mon mit hovede når at eksplodere inden?? Men jeg øver mig i at være positivt og fokusere lidt på dagenes højdepunkter: jeg har lyttet til både nyt og gammelt musik og, at M har givet mig en fin fin orkide. Det var min status pt. Hvad er din?

10 kommentarer:

 1. Din stakkel. Så var det nok ikke dig, der kørte imod mig for en lille time siden nær Hobro. Det lignede dig bare på en prik og så i en Getz. Jeg sad nærmest og vinkede ;)
  Status her er, at en forkølelse prøver at overtage min krop, men det skal være løgn skal det, for jeg har efterårsferie fra på fredag.

  SvarSlet
 2. Det var desværre ikke mig Malene. Vi kan aftale at jeg blinker med lygterne og båtter lidt den dag jeg passerer dig i Getz i nabolaget. Lyder til du også kæmper lidt med korpus - ingefær, chili og hvidløg er godt til immunforsvaret. Jeg kan anbefale en omgang indisk curry! Efterårsferie lyder RART!

  SvarSlet
 3. Det er en deal :)
  Ja, det er anden gang siden sommerferien, at jeg skal igennem møllen. De siger ellers, at lærere aldrig er syge. Det passer desværre ikke på mig.

  SvarSlet
 4. Ej hvor træls, jeg skulle netop anbefale dig at gå til fys, men kunne så læse at du heldigvis er blevet henvist. Det tror jeg helt sikkert, han kan hjælpe dig af med. Rigtig god bedring!

  SvarSlet
 5. Av, det er ikke rart! Håber en fys kan hjælpe dig, selvom der er længe til mandag.
  Jeg gik længe med konstant ondt i bolden, nakken, skulderen indtil en fys fandt ud af, at mit ene ben var 1½ cm kortere end det andet. Nu går jeg med et lille bitte indlæg i den ene sko men det gør den vildeste forskel!

  God bedring :)

  SvarSlet
 6. ikke helt i form heler... men gudameg det høres fryktelig ut at du har å vente til mandag... jeg ønskerer deg god ( og hurtig ) bedring!
  masse varme tanker fra meg : )

  SvarSlet
 7. Det er pga af spændingshovedpine at jeg svømmer. Og det holder det faktisk ret meget fra døren. Jeg svømmer en gang om ugen, og jeg er slet ikke i tvivl når jeg trænger til en tur. Men man skal svømme rigtigt, du ved med hovedet under vand, ved brystsvømning, så man rører nakkemusklerne, og skulderne tæsker man også mega godt igennem, både ved bryst- og ved crawl.
  Det var min gamle læge der anbefalede det, og jeg vil ikke undvære det, så jeg anbefaler det gerne videre.
  Jeg har flere gange prøvet at hovedpinen letter mens jeg svømmer, også rigtigt grove hovedpiner. Det føles som et motherfucking (undskyld mit sprog) mirakel!
  Men når jeg har pint mig selv længe, og ikke taget mig sammen til at svømme, og gået med hovedpine i flere dage, så kan det godt vare lidt inden det virker, for så skal spændingerne ligesom lige falde langsomt.
  Lang smøre, men det lyder som om min erfaring måske også kan hjælpe dig???

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres gode råd og varme tanker. Jeg knuger alle tips til mig med kyshånd! Jeg vil da klart dyrke mere yoga, svømme og motionere så det ikke bliver så slemt her igen, men tiden er knap i hverdagen! Men det dur ikke at være 30 og føles sig som en på 80, vel!!! Fra nu af bliver jeg en sundhedsfreak!

  SvarSlet
 9. Tak Anette! Et seriøst fys-forløb er skudt i gang og desværre ER det computeren,der er den onde. SUK! Jeg elsker jo at sidde her ved tasterne... jeg må ud og svinge med armene i weekenden istedet :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...