onsdag den 23. november 2011

A + B

I går bestod jeg MC køreprøven og har nu både kørekort A + B. Trods en iskold og tåget start på dagen, så blev køreturen mild og fin. Manøvreøvelser, tekniske spørgsmål om motorcyklen og selve køreturen blev klaret til U.G. Det allerbedste var min første køretur helt alene - uden kørelærer, radio og skoleskilt på cyklen - Der var store smil, ren glæde og jubii-råb bag hjelmen!

11 kommentarer:

 1. Åh TAK Janne :) Jeg er så stolt og glad...

  SvarSlet
 2. Jeg tror aldrig man får federe tur end den fra manøvre teknisk bane og så hjem til garagen - ALENE! :-) WUP WUP...!! (Argh ok så måske den første tur på ens EGEN MC - men næsten!) Det sparker R..!! Tillykke - glæder mig SÅ meget til at cruise med dig!! KRAM

  SvarSlet
 3. juhuh og tillykke. hvor er det sejt - jeg tør slet-slet ikke.

  SvarSlet
 4. Tilykke Marian - Kommer du så på bike til Odense på fredag??

  SvarSlet
 5. @ Taija, jeg glæder mig til foråret når vi engang får hver vores type mc og skal cruise vensyssel tynd sammen :)

  @ Linda, tak! tør du sidde i siddevognen, så kører jeg pænt med dig?

  @ Alex, 1000 tak! jeg har endnu ikke nogen cykel at køre på, så jeg må nøjes med at cruise til Odense i min Getz! men jeg glæder mig så meget til vi ses i morgen!!!

  SvarSlet
 6. Jaaaaa hvor fedt! Tillykke! Det er så fedt, den første tur alene husker jeg også tydeligt, det var helt fantastisk! Jeg overvejede alvorligt bare at stikke af fra bilen bagved mig, men så kom jeg i tanke om at jeg var mor og den slags og så nøjedes jeg bare med at bestå...
  Tillykke Marian!

  SvarSlet
 7. Ej manner, hvor er det sejt! Tillykke, og sus nu pænt afsted på vejene derude! Åh, jeg ville gerne se et billede af dig på sådan en maskine! :D

  SvarSlet
 8. @ Maria, 1000 tak :)

  @ Anja, jeg havde ingen kørelærer med på min første solo tur. Kørte helt palle og det var konge. Er glad for du ikke blev grebet af friheden og susede væk på skolecyklen ;)

  @ Malene, tak! Til foråret kan du holde øje med en MC i stedet for en Getz gennem Onsild!

  @ Pille, jeg kører så pænt. jeg er ikke nogen fartdjævle overhovedet. Billedet af mig som biker må vente til foråret for jeg skal lige spare sammen til en cykel!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...