fredag den 4. november 2011

Come to the dark side, we got cookies!


Jeg kan virkelig godt lide pæne ting som f.eks. planter, blomster og andre fine ting i naturen. Jeg går op i boligdesign, god mad, kvalitet og økologi. Og måske er jeg lidt af en æstetiker - Perfektionistiske tendenser, går op i detaljer og værdsætter de helt små ting.... Men på den anden side facineres jeg altså også af det knap-så-pæne, det onde, det uhyggelige, skyggesider og kontrasten til alt det pæne og perfekte. Måske fordi modsætningen i sig selv er sjov. For mig kommer det til udtryk i min interesse i tattoveringer, men i høj grad i min musiksmag. Min første LP var Iron Maiden. Jeg fik pladen da jeg var 9-10 år af min onkel, og siden har jeg stort set kun hørt heavy, metal og dødsmetal. Musik, som for andre er larm, men for mig rummer det bare så meget god energi og en masse fed energi. Yndlingsbands er Bloodbath, Nile, Suffocation, Krisiun og den slags, som nok ikke siger mange så meget. I den her weekend skal jeg til Aalborg Metal Festival og jeg GLÆDER mig! Og nej, der er hverken slåskampe eller kun et publikum, der er udklædt i sort med nitter, etc. Tror de fleste ville blive ret overrasket over hvor høj gennemsnitsalderen er til den slags koncerter. Har forlængst erkendt, at jeg er en sammensat personlighed og, at man sagtens kan være ambitiøs akademiker, madglad øko-æstetiker med hang til dansk design OG høre dødsmetal og have tattoveringer!

Er du mon også sådan en sammensat personlighed som mig, eller har du andre nørde-tendenser, som man ikke lige kan ane ved første øjekast eller møde?


Ps. Tattoveringen på billedet er lavet af min kæreste, men den sidder (desværre) ikke på mig! Synes bare den er så godt lavet med ansigtet og det onde gedeøje, der kigger ud gennem huden... ækelt og uhyggeligt, ja! Men perfekt lavet på en pæn, æstetisk måde...

10 kommentarer:

 1. Jeg har vist ikke de vilde, mystiske sider. Men jeg kan godt være lidt en hård banan på en boldbane. Det kan godt komme bag på mange ;)
  God weekend, Marian.

  SvarSlet
 2. Skægt at du skriver det her nu. Igår havde jeg en hjemne arbejdsdag og arbejede på en metal plakat samtidig med at jeg læste blogs - bla din og der tænkte jeg faktisk at du nok var til metal. Synes ofte jeg møder piger som man umiddelbart ikke tænker er til metal.
  Jeg har en kollega, hvor de fleste bliver ret forbavset når de høre at hun er til hård metal, det er ret skægt at se folks reaktion.

  SvarSlet
 3. Jeg digger at du er metaldame!!!
  Jeg jobba på et konsertsted før. I 9 år har jeg jobba i bar. Og så ble jeg dj og. Er ganske gla i hardcore. Noe metal, men der er jeg mere kresen ;)

  Håper du får en fantastisk fin helg :D

  SvarSlet
 4. Jeg er meget sammensat. Har baggrund i punk og hardcore miljøet, og elsker f.eks at tage på Copenhell og høre hård musik. Har haft lidt piercinger og elsker som du ved tatoveringer (også de lidt mindre "pæne" ville nogen sikkert mene).

  Men samtidig elsker jeg 70'er soul, blogs osv.

  Rart at høre jeg ikke er den eneste :)

  SvarSlet
 5. @ Malene, tænkte nok du var lidt af en hård negl til basket ball....

  @ Maria, hvor pudsigt at du lige lavede en metalplakat samtidig med, at læste min blog! Og dejligt, at der er flere metalpiger derude ;)

  @ Janne, det lyder til, at du har god musiksmag også !!

  @ Superhelt, tænkte nok, at der var lidt metaller i dig også... og tattoo love deler vi jo.

  SvarSlet
 6. Apropos tattoo love, så prøv lige at se her :)
  http://twitter.com/#!/milroesen/status/133118026760462336/photo/1

  SvarSlet
 7. Din sammensatte personlighed gør dig bare endnu mere interessant :D

  Jeg er vel også lidt sammensat - kan godt lide at der er styr på tingene og planlægger virkelig meget! Men i virkeligheden elsker jeg at rode og være doven... Det kan være svært at kombinere :D

  Nå ja, og så taler jeg helt vildt grimt :P Selvom jeg ligner sådan en sød pige hehe. Mine undervisere måtte virkelig træne mig - så nu kan jeg i det mindste slå det fra, når jeg skal være professionel, haha.

  SvarSlet
 8. @ Camilla, den er altså virkelig blevet så fin!

  @ Anja, glæder mig til at se den søde pige i Holstebro til jul og snakke grimt med dig :)

  SvarSlet
 9. Tak er virkelig også glad for den :)

  SvarSlet
 10. Hahaha, hun glæder sig også til at snakke grimt :) Vi burde være vestpå fra d. 23. til og med d. 28 - glæææder mig til kaffe!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...