lørdag den 12. november 2011

Denne uge har jeg...


#1 Spist Mortens and, lækkert ostebord og ris a la mande i gode venners selskab. Så hyggeligt!

#2 Bestået teoriprøven til motorcykel med 0 fejl (hurra) og kørt på motorvej for første gang på cyklen... det var koldt, mørkt og lidt skræmmende!

#3 Smagt palmehjerter for første gang i forbindelse med, at jeg skal være med i Spis Bedres smagspanel. Palmehjerter smager jo ganske fint....

#4 Fået styr på mit tørklæde-kaos i vores gang med fine kurve fra Søsterne Grenes. De er lavet i genbrugspapir fra Kina så det er helt bæredygtigt.

#5 Savnet tid til at være i mit køkken så jeg har kunne afstresse og slappe af. Det M der har stået for madlavningen hele ugen bortset fra i går!

6 kommentarer:

 1. Det har da været en dejlig, begivenhedsrig uge. Tillykke med teorien og smagspanelet. Du kører da med klatten. Og så klæder du altså det køkken :)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød, Malene! Det har virkelig været en uge med fuld fart på - på alle måder! Smagspanelet er vist bare til 2 opskrifter...men det er stadig sjovt at være med!

  SvarSlet
 3. Gratulerer med motorsykkellappen!!!! Så stas :)

  Og igjen, den maten deres assa, ser så godt ut!!

  SvarSlet
 4. Tak Janne - det er kun teorien, der er overstået. Mangler stadig køreprøven... Kom til middag en dag og tag endelig din søde hund med ;)

  SvarSlet
 5. Tillykke med dit teori - du er sej som altid. Mon det ikke er dig som har stået for andestegen? Det kan ikke passe andet!

  SvarSlet
 6. Tillykke med teorien, dit seje kvindememmeske!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...