onsdag den 2. november 2011

Give Away: Fotoplakater


Nu må det være min tur til at have præmiere på en give away her på bloggen! Fra min fotoudstilling [F]art Art, der har hængt på div. nordjyske biblioteker er der en del fotoplakater tilovers. Hvis du mangler lidt fotokunst på dine vægge, så deltag i denne give away! Alt du skal gøre er, at være fast læser hos mig og så skrive en kommentar på dette indlæg om hvilken plakat du ønsker dig af de 4 ovenstående motiver - og også gerne hvorfor det netop er din favorit. Jeg udtrækker 4 heldige kartofler næste onsdag!

PS. Plakaterne er 51 x 34 cm og er ret fine når de f.eks. kommer i en pæn ramme, hvis jeg selv må sige det...

21 kommentarer:

 1. Uh, det er godt nok svært at vælge. Umiddelbart tror jeg dog at billedet med minien (Det første) er min favorit. Jeg skal giftes næste sommer og synes det kunne være fedt at have en fotoplakat hvor alle gæsterne signerede deres navne på. Det kunne jeg lige forestille mig med den plakat :)

  SvarSlet
 2. Åh, jeg blev straks dybt forlibt i den med koen (eller er det et rådyr?)

  Kontrasten mellem det nysgerrige blik og den blå himmel er helt fantastisk :-)

  Men når det så er sagt så hiver vinterbilledet mig også virkelig ind.

  Det er nogle meget smukke billeder du tager!

  SvarSlet
 3. Hej Marian. Super fede billeder du udstillede. Hjorten (nr 2)klart min favorit. Træt af jeg ik nåede ned på kulturen (skørping) og fik købt mig et eksemplar. Hvordan du har fanget den så tæt på og i den vinkel har min mor jeg undret os en del over. Sejt tiltage med det her "Give away" :)

  SvarSlet
 4. Åh dine smukke fotos. Jeg tror slet ikke jeg kan vælge. Må man sige dem allesammen?
  Vinterbilledet er så smukt og drømmeagtigt, det grønne blad minder mig sådan om de små mirakler der er overalt udenfor, dyret (hjorten?) er så smuk og nærværende og den røde lille bilbilledet er bare virkelig fint og godt komponeret.
  Nej, jeg kan ikke vælge. Må jeg godt være med alligevel?

  SvarSlet
 5. Den med bladet og dråben!! Vil være en perfekt give away til min grønne stue i mit nye hus!! :-) Jep så give away'er jeg lige lidt ny uofficiel info, som hermed er blevet meget officielt!
  OG så minder det mig om, at vi, når vi kun kan se til egen næsetip, nogle gange kan føle sig som den eneste dråbe i verden... MEN at hvis vi kigger lidt længere, så er vi bare en dråbe i havet!!
  Og så har vi jo delt en del dråber sammen; både dem af tårer (glæde og sorg!) og dem i flaskerne ;-)

  SvarSlet
 6. Se dét var en god ide!
  Det sidste billede er min favorit, fordi det er så smukt. Men jeg ønsker mig nu det første, fordi en Fiat500 er min absolutte yndlings bil, og fordi det eneste eksemplar jeg har, er en lille plasticmodel i mit vindue.

  SvarSlet
 7. Åhhh en fantastisk give away.
  Det sidste billede, vinterbilledet stjal mit hjerte fra første øjekast. Jeg elsker vinter, sne og frost, hvilket dette er indbegrebet af - man kan nærmest føle den klare kulde bare ved at kigge.

  Og så vil den passe godt herhjemme i det lille hjem, hvor fotokunst stort set er det eneste der pryder væggene.

  SvarSlet
 8. Eij hvor er de bare super fine! :) Jeg er helt vild med nummer 1, det er såå fint! :)

  Jeg er vild med detaljerne, men samtidig enkeltheden over billedet. Synes egentlig også det med sneen er smukt, men det er jo ikke vinter altid :D

  /Lise

  SvarSlet
 9. Åh, jeg ønsker mig det med hjorten. Det ønsker jeg mig. Mit hjem er fyldt med kærlighed til dyr og lille hjortebasse vil se fin ud på min væg.
  <3 Karla

  SvarSlet
 10. Den snedækkede vej er min favorit, uden tvivl! Så smukt og melankolsk på samme tid. Fantastisk gi'væk, meget original!

  SvarSlet
 11. Skønne præmier. Vil virkelig gerne eje billede nr. 1 - det minder om skønne ture til Italien - hvor hele familien straks spotter de små fine minier. Så fint!

  SvarSlet
 12. Min favorit er klart det sidste - nemlig den snedækkede vej.

  Det er så smukt, fredfyldt og så med alle muligheder foran sig med en helt åben og fri vej. Man kan næsten mærke den frostklare luft i næseborene. Uhm! :-)

  SvarSlet
 13. Hei! takk for kommentaren i mitt ( lit dramatisk innlegg) jeg setter stor pris på det. også tror jeg at mennene våres har går i same skole (?) vi må i allefall høre på dem. nøye.

  jeg vil så gjerne være med på din giveaway!
  jeg er en fast leser og jeg liker best ( det var jo lit vanskelig faktisk. å velge) men snø elsker jeg og du har tatt et kjempe bilde av naturen kledd i hvit : )

  SvarSlet
 14. Nøj hvor er jeg blevet helt glad og varm om øko-hjertet over jeres mange pæne kommentarer! Hvor er det skønt med en give away... vi holder spændingen brandvarm til i næste uge inden jeg udtrækker vinderne på en fair måde!

  PS. Mysteriet med dyret!
  Det er et dådyr, som jeg kom tæt på i Sønderjylland hvor de går indhegnet på en stor mark. Kameraet indigennem hegnet og vupti, så fik jeg billedet lige op i næsen på det meget nysgerrige dyr!

  SvarSlet
 15. Ih, jeg elsker konkurrencer! Jeg ønsker mig nummer ét, fordi det minder mig om ferie og rejse og varme og syden og gode tider, og jeg gad godt have det hængende enten over mit (manglende) skrivebord, så jeg kunne sidde og fantasere og drømme. Fingerkryds for mig!

  SvarSlet
 16. Kære Marian

  Den give away vil jeg også gerne være med i!

  Du tager de sejeste billeder og jeg ville rigtig gerne pryde mit hjem med en af dine fotoplakater. De er alle fire virkelig fede, men jeg kunne bedst tænke mig den første.

  Hvorfor?

  Vi er lige flyttet i hus - til cirka tre gange så meget plads som vi havde i lejligheden, dertil hører også virkelig mange vægge, der lige nu er temmelig tomme. Min kæreste kunne godt tænke sig at finde en gammel mini og hænge halvdelen op i stuen. Den ide er jeg ikke lige særlig frisk på og din fotoplakat er et kompromis vi har indgået.

  Derfor krydser jeg fingre for, at jeg vinder!

  Bedste hilsner
  Karina

  SvarSlet
 17. Jeg glemte vist helt at være med første gang du udgav indlægget - godt med en reminder ;) Jeg er ret vild med bladet og vinterbilledet - umiddelbart kan jeg dog ikke helt vurdere hvilket jeg bedst kan lide... De er så fine på hver sin måde, synes jeg :)

  SvarSlet
 18. Med min forkærlighed for alt det italienske, er der ingen tvivl om, at favoritten er det skønne numero uno - dit piv med Fiat'en !

  SvarSlet
 19. Uhhhh så er der kun 4 timer til jeg udtrækker de heldige kartofler, der snart får en fin plakat tilsendt :)

  SvarSlet
 20. Så har jeg udtrukket 4 heldige vindere af fotoplakaterne i min allerførste blog give away. Har siddet her alene og følt mig som en bingo-opråber mens jeg har rystet posen og trukket de fire navne op. TAK for alle jeres søde komplimenter til billederne og fordi I havde lyst til at deltage i min første give away - det har virkelig varmet mit amatør-fotohjerte så det batter!

  Tillykke og hurra til disse skønne blog-ladies:
  Xenia
  Malou
  Karla
  Lise B

  Send mig jeres postadresse på marian@neeruplarsen.com og skriv igen hvilken plakat i ønsker jer allermest, så sender jeg den til jer alle i løbet af den kommende uge!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...