onsdag den 30. november 2011

Kaffe-kærlighed

En fuldautomatisk barrista er flyttet ind. Jeg er nyforelsket, for DeLonghi laver verdens bedste espresso af friskkværnede kaffebønner - det er ren kaffe-kærlighed kl. 5.30 når jeg står op og har brug for brændstof til at kickstarte dagen! Det er også næsten som at være Sydney-pige igen når min Starbucks to-go-kop er fyldt med god kaffe og luftigt mælkeskum til den lange køretur. Man må aldrig gå ned på (køkken)udstyr....

Nu går jagten ind på de bedste øko-kaffebønner. Kan du anbefale nogen?

9 kommentarer:

 1. Jeg kan helt klart anbefale denne til espresso fra Kent Kaffe:
  http://www.kentkaffe.com/index.php?id=96000&subject_refno=107&display=

  SvarSlet
 2. Den lyder også lækker! "En mocca der siger: ”Så står vi op!" Den må jeg prøve at købe i KENTS webshop. Tak for tippet Alex!

  SvarSlet
 3. Åhh, sikke en enerverende blog det har udviklet sig til - nu gider vi altså ikke høre mere blær om den kaffemaskine ;-) Og det har intet med misundelse at gøre!!! Men jeg er selvfølgelig nødt til at teste det, der kommer ud af den, næste gang vi kommer på besøg - hehe :-)

  SvarSlet
 4. Vi har udelukkende investeret i den maskine for, at vi kan servere topkvali og café-agtig kaffe for vores nytårsgæster i år!

  SvarSlet
 5. hej kaffe elskende folk !!
  min dag vælter hvis ej min espresso brygges som
  vanligt..
  jeg har i 4-5 år benyttet espresso bryggere af aluminium...det blevet for trist og tarveligt ,og har købt en bodum-chambord-espresso-maker i rusfrit stål..
  der bruges ca en mængde kaffe svarrende til 5 mål
  og sker på induktionsvarme..
  og så varmes halv dl sødmælk til lige før kogepunkt..
  så bliver glaskrus fyldt halvt op m/meget stærk espresso og halv varm sødmælk.
  ville ej kunne drikke kaffemaskine kaffe idag

  SvarSlet
 6. Årh misundelse! Og jeg er enig i, at der skal den slags brændstof til på den tid af døgnet :D

  SvarSlet
 7. Okay, hvis vi får alt det labre kaffe, vi kan drikke til nytårsfesten, så er det at betragte som formildende omstændigheder :-)

  SvarSlet
 8. @ Anja, hvis kaffebaren er lukket når du kommer til Holstebro i julen, så brygger jeg bare til os her i min egen kaffebar ;)

  @ Kusine, I må drikke i vildskab, men husk at der også skal drikkes gode vine og champagne. Og det er vigtigt. Lige som det gælder om at SKYDE nytår ind!

  SvarSlet
 9. heeej kaffe folk" fik så flot skrevet:brygger min ekspresso hver morgen i min bodum chambord ekspresso ....en julegave gik ud på at give mig en :ja...senseomaskine og jeg har da mod på det,der vist 16-20 div kaffe varianter og det forgår med små" puder m kaffe i ,som presses med varmt vand,,kaffen er fra merild og god men det ikk varmt nok,så varmer lidt mælk og bruger en af de stærke varianter og brygger ned i den varme mælk..det guf og godkendt godt nytår kh RENE

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...