torsdag den 17. november 2011

Let hønsekødssalat


Indrømmet; pålægsalater smager glimrende. Desværre indeholder de sjældent særligt gode råvarer og derfor køber jeg dem aldrig. Nu har jeg bikset min egen hønsekødssalat som vi både har spist på rugbrød og som forret med spinatblade, tomat og avocado en dag hvor vi var drønsultne og aftensmaden lod vente lidt på sig! Opskriften er simpel og du får den lige her.

Du skal bruge:

1-2 kogte kyllingefileter (skylles og koges i 15 min.)
3 spsk skyr
1 spsk øko-mayo
1 spsk hakket rødløg
1/2 ds asparages
Lidt friskpresset citronsaft
Urtesalt
Peber

Sådan gør du:
Skær de kogte, afkølede kyllingefilleter i små stykker og miks dem med hakket rødløg og asparages. I en anden skål blander du skyr, mayo og smager til med citronsaft, urtesalt og friskkværnet peber. Bland dressingen med kyllingen og lad gerne trække min. 1 time i køleskabet inden servering. Nyd med en god skive rugbrød, i en sandwich eller måske på gammeldagsvis med et ananasring som forret! Velbekomme!

6 kommentarer:

 1. Uhm, lige som jeg også foretrækker den. Skyr og mayo er vildt godt til pålægssalater.

  Tak for plakaten - den kom i dag. Glæder mig til at få den hængt op :-)

  SvarSlet
 2. Hey Marian -det slog mig lige, at jeg ikke ved, hvilken uddannelse du har, og jeg blev lige lidt nysgerrig efter at vide det?

  SvarSlet
 3. @ Malou, Dejligt at den er kommet godt frem! Og ja, skyr er virkelig et fantastisk produkt. Er du også fan af det?

  @ Ditte, jeg har en uddannelse som cand.mag i kultur, kommunikation og globalisering fra Aalborg Universitet... altså jeg er ikke kok eller ernæringsuddannet, hvis det var det du tænkte på. Du må da meget gerne tage et kig på min linkedin hvis du har lyst til at vide mere om min uddannelse og erhvervserfaring: http://dk.linkedin.com/pub/marian-neerup-larsen/3/2ba/57b

  SvarSlet
 4. Tak for svar, så blev nysgerrigheden stillet:)

  SvarSlet
 5. den snupper jeg - vi skal nemlig snart holde frokostbord for nogle yndlingsvenner. tak! det lyder nemt & godt.

  SvarSlet
 6. Du spørger bare løs Ditte :) Vi er vel alle også i blogland for at lære hinanden bedre at kende...

  Linda, den vil være meget fin på sådan et frokostbord. Tilføj evt. lidt champingon også - dem undlader jeg kun fordi M ikke kan lide konsistensen af dem....

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...