mandag den 14. november 2011

Mini Panton

Jeg er vild med Panton og har både Verner Panton spisebordsstole og et par flotte Verner Panton lamper i huset. Nu har min meget betænksomme veninde (tak Mette) givet mig en mini Panton stol, som hun endda har haft med hjem fra Vitra i Basel. Den nye mini-stol er bare så fin og jeg er så beæret over, at jeg har fået den! Nu kan vi invitere en meget, meget lille gæst til middag for vi har stadig kun 2 spisebordsstole i den rigtige størrelse endnu....

4 kommentarer:

 1. Ååhåh, så søt! ;)

  Hadde ikke sagt neitakk til ett par Pantonlamper selv.

  SvarSlet
 2. Pantons Pantella og Flower Pot er jo også bare de fineste lamper!

  SvarSlet
 3. Drømmer I om at supplere op med flere af stolene? Det kunne være fint.

  SvarSlet
 4. Jeg drømmer om, at vi får 2-4 mere af de store udgaver, så vi kan sidde flere om bordet uden, at det behøver at være på grimme, billige IKEAstole :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...